Metalik tonlar ve abiye elbiseler

Metalik elbiseler ve hakim olduğu yeni sezon ürünler, 2018 abiye modellerinin baş tacı olacak gibi görünüyor. Uzay grisi, mavisi yanına ek olarak ışıltılı detaylar ile pırıl pırıl bir sezon bizi bekliyor. Tüm renk tonları metalleşerek mağazalardaki yerlerini aldılar. Bunların en çarpıcı örneği Pantone’nin 2018 rengi olarak belirlediği ‘mor’…

Metalik elbiseler ve metalik tonlar abiye elbise modelleri için adeta biçilmiş kaftan oldu. Zaten abiye modellerinin olmazsa olmazı ışıltılar, metalik renklerin hakimiyeti ile ayyuka çıktı. Bu ufak detaylar abiyelerin bir kısmı ya da bazı ayrıntıları için kullanılırken, tüm parçaları ışıltılı hale getirerek abiyenin tümünü metalik renklere bürümek mümkün.

Abiye elbiselere apayrı bir hava katan metalik tonları cesurca kullanın. Metalik elbiseler saç ve makyaj ile tamamlandığında tarzınızı yansıtmaya yardımcı olacak bu stil ile “ben burdayım” deme zamanı….

Özellikle ruj seçimizi iddialı bir hale getirmek için metalik fuşya, mor ve neon renklerini tercih edebilirsiniz. Sarı bir abiye elbise ile kullanacağınız metalik mor renkli rujunuz ile fark yaratacaksınız. Zıtlık her zaman fark yaratır. Bırakın görüntünüz sizi ifade etsin. Farkınız sizin en güçlü yanınız bunu kesinlikle unutmamalısınız.

Renklerin her tonunu kullanmaktan çekinmeyen bayanlar bu yıl sizin yılınız olacak. Renk sevenler olarak kabuğuna sığmayan bayanlar bu yıl şımartılacak ama göz hapsinde olacağınız da kesin. Tüm gözler sizin tarzınıza bakıyor olacak ve her ortamda dikkat çeken bayan siz olacaksınız. Bilmiyorum farkında mısınız ama kullandığınız ufak detaylar ile sürekli dikkat çekmeyi başardığınız doğru değil mi?

Göz makyajında da değerlendirebileceğiniz metalik tonları ya dudak ya da sadece göz makyajınızda kullanmanızda fayda var. Hem göz hem dudakta kullacağınız iddialı metalik tonlar, abartılı bir hava yakalamanız açısından tehlikeli olabilir. Abartarak güzelliğinizi kamufle etmeyin. Metalik tonlara çok yakışan ışıltılar ve simli ayrıntıları makyajınızda da yer verebilirsiniz. Eğer göz makyajında kullanacaksanız, sadece üst göz kapağınızda kullanabilirsiniz ancak dudak makyajınızda ışıltı kullanmayı tercih edenlerden iseniz, bunu sadece alt dudağınızda kullanmayı deneyin…

Kusursuz olun ve sadece siz konuşulun; elbiseniz, makyajınız ya da aksesuarlarınız değil…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.