Makyajı temelde daha canlı ve enerjik görünmek, ardından stilimizi güçlendirmek için yaparız. Düşlediğimiz görüntüyü tamamlayacak, bizi doğru ifade edebilecek bir seçim yapılmalı.
VG-sac-rengine-gore-makyaj-onerileri

Makyaj uzmanlarına göre en pratik çözüm, ruj ve maskara çifti. Makyaj çantanızın olmazsa olmazıdır. Sade ve zarif makyajınız ufak dokunuşlar ile duru bir görünüme sahip olmanızı sağlayacaktır. Teninize uygun renkte seçilerek göz altlarına sürülen kapatıcı ve kaz ayakları bölgesine uygulanan hafif bir aydınlatmayla gözlerin daha iri görünmesi sağlanır. Uçuk bir ruj ile dudaklar beginleştitğinde soft makyajınız tamamlanır. Bu tarz bir makyaj, gardropta acil durumlar için bulundurduğumuz elbiseleri kolaylıkla tamamlamanızı sağlayacaktır.

Peki, 2014-15 kış makyaj trendleri neler? Uzmanlar, “Genelde tek elemente ağırlık veriliyor. Mesela, cesur dudak, renkli eyeliner, gösterişli kirpikler ama hiçbiri bir arada değil. Bu kış frapan değil daha cool bir kadın görüyoruz” diyorlar.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.