Kürk etoller sıcaklığı ile sizi sarsın. Kürk etoller ile günlük yaşantınızda ya da katıldığınız bir davette dikkat çekmek istiyorsanız… Sonbahar – kış sezonunda birçok moda duayenin koleksiyonunu taçlandıran kürk etol, geçmişten günümüze uyarlanan güçlü parçalar arasındadır. Zengin bir gösterişe sahip olan bu aksesuarlar; bu sonbahar – kış sezonunda beyaz, kahverengi, gri, siyah ve bordo renk tonlarıyla karşımıza çıkmakta. Dokunduğu her tarz sahibine lüks ve ihtişam katan kürk etol, zarif görünümü ile de çevrenizdekilerin göz odağı olmanızı sağlayacaktır. Kürk etolleri omuza atılarak, boyuna sararak veya tek bir kolunuza düşürerek kullanabileceğiniz gibi hatta bunu bir deri kemer ile bütünleştirerek farklı bir hava yaratabilirsiniz. Kollu kürk ceket, kapri kol, uzun kol ve kısa kol abiye ceket modelleri arasında etolleri sadece aksesuar amaçlı kullanabilirsiniz. Koleksiyonumuza eklediğimiz kapri kol abiye ceketimiz soğuğa hiç dayanamayan bayanların vazgeçilmezi olacak gibi duruyor. Tay tüyü kumaş formunda çalışılan model farklı duruşu ile elbiselerinizin tamamlayıcısı olacak.

 

Günümüzde daha çok moda amacıyla kullanılan kürk ürünleri ceket, yakalık, anahtarlık, ayakkabı ve etol gibi pek çok aksesuarlarda kendine yer edinmektedir. Özellikle başta PETA olmak üzere hayvan severlerin yoğun çabası sonucunda kürkün aslında masum bir ürün olmadığı ortaya çıkmıştır. Tüm baskı ve bilinçlendirici projelerle birlikte kürkün verdiği lüks imajı seven ama hayvan hakları konusunda ki bilinçli tüketiciler de markalarda gerçeğe çok benzeyen yapay kürklere yönelmesine sebep olmuştur. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

1900’lü yılların bazı dönemlerinde sokak modası ve Hollywood yıldızlarından aşina olduğumuz kürk etoller çok fazla rağbet görmesiyle birlikte, günlük hayata ve modaya kendisini kabul ettirmiştir.

Dekolteli abiye kıyafetlerinizle bir bütünlük sağlayan kürk etol modelleri sonbahar-kış sezonunda Abiyefon’la karşımıza çıkacak. Örneğin; straplez, zarif ve vücudunuzu saran balık bir abiye elbise giydiniz ve bunu biraz zenginleştirmeniz gerekecek, yapmanız gereken sade ve bir o kadar şık olan kapri kol kürk etolü o güzel omzunuza atmanız kalacak. Elleriniz de boş kalmasın bunun içinde önerimiz süet, deri, tüylü ve vintage eldiven kullanmanız size ayrıcalık sağlayacak. Bir nokta daha doğal kahve tonlarında fazla abartıya kaçılmayan mat makyaj ile güzelliğinize güzellik, ensede salaş bir topuz ile de zarif bir stil yaratmış olacaksınız. Kürk etolünüzün uçlarında kullanabileceğiniz göz alıcı taşlar veya antik bir broş ise tarzınızı tam anlamıyla yansıtacaktır. Birbirinden güzel kürk etolleri gardırobunuza eklemediniz mi?

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.