Kullanmadığınız abiye elbiselere hayat verin, artık dolaplar da fazlalık olmalarından dolayı şikayetçi misiniz? Bu güzel abiye elbisenizin tekrardan kullanıla bilmesi gerekir, doğru değimi ? İşte sizlere abiye elbiselerinizin modelini ve tarzını değiştirmek için bazı ip uçları verebiliriz. Öncelikle yaratıcılığınızı ve kabiliyetinizi kullanarak kullanmadığınız abiye elbiselerinizi farklı bir şekilde tasarla’ya bilirsiniz.

Almış olduğunuz abiye elbiseler daha sonra kullanılmıyor diye düşünmemek gerekiyor. Aynı zaman da bu fikir sizlerin çok hoşuna gidecek ve abiye elbisenize yapmış olduğunuz değişim sizleri daha iyi hissettirecektir.  Yapılacak olan ilk iş artık kullanmadığınız abiye elbiseleri kendi fikirlerimizin doğrultusun da  değişim yapmaktır. Eğer ki abiye elbiseniz pul ve payet gibi göz alıcı işlemelere sahipse bunu yıl başı elbisenize dönüştüre bilirsiniz. Abiye elbisenizin etek boyunu dizlere kadar kısaltarak mini elbise modeline dönüştüre bilirsiniz. Işıltılı bir yıl başı gecesi geçirmek istediğiniz de hazırlamış olduğunuz elbiseyi giyip beline güzel bir kemer yada kuşak takarak ve harika topuklu ayakkabılar ile  tamamlayabilirsiniz. Son dokunuşunuzu hafif bir makyaj ile bitire bilirsiniz. Böylelikle kendinize yepyeni bir kutlama elbisesi yarata bilirsiniz.

 Abiye Elbiseler Artık Bambaşka Tarza Büründü

Abiye elbiseniz dantel ve güpürdenmi oluşuyor. Dert etmeyin! güzel bir elbiseye dönüştürme zamanı geldi. Neler mi yapabiliriz.? Kız isteme, arkadaş düğünü, kokteyl elbisesi yapmaya hazır mısınız.? Öncelikle abiye elbisenizin üst kısmını straplez üst olarak yapabiliriz. Etek boyunu kısaltarak mini yada midi boy olarak kısaltma işlemi yaparak iki parça takım haline getire bilirsiniz. Ya da dizlere kadar kısaltarak dantelli, güpürlü kısa elbise olarak kullana bilirsiniz. Abiye elbiseniz soft veya pudra renkteyse açık renkte kumaş oldukları için kumaş boyaları ile dilediğiniz renkleri tercih edebilirsiniz . Bambaşka bir efekte dönüştürmüş olacaksınız. Boyama işlemi sayesin de hayalinizdeki renge kavuşmuş olacaksınız. Dantelli, güpürlü elbiseniz bir birin den şık davetlere eşlik etmek üzere hazır.

Kardeşinizin  ya da yakınınızın düğününlerin de nostaljik bir abiye elbisesi aldıysanız. Ne yapa bilirim düşüncesin deyseniz. İşte sizlere bir ip ucu daha. Genel de nostaljik abiye elbiseler üst kısmı straplez alt kısmı ise kat kat inen bir tasarım giymişsiniz demektir. Şimdi onu vintage elbiseye dönüştürme zamanı. Yapacağınız işlem çok basit aslın da. Terziniz abiye elbisenizin boyu dizleriniz de olacak şekilde ayarlayacak ve etek kısımları kat kat olan parçalarının bir tanesini çıkartıp çıkan parçayı gül şekli yada bandana olarak tasarlayacak ve elbisenizin kumaşına uygun bandana ya sahip olacaksınız narin ve hoş görünümün ayrıcalığını keşfederek  farkına varmış olacaksınız.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.