Kışkırtıcı Kırmızı

Bazılarımız kırmızı renkten vazgeçemez, bazılarımızda tahammül edemez. Bu kadar iddalı bir rengi tabiki taşımak hiç kolay değil… Çok giymek isteyipte kullanamayanlar mutlaka vardır.

En sıcak renk kırmızıdır. Kırmızı renk fiziksel anlamda hareketliliği, dinamizmi ve gençliği; duygusal anlamda ise mutluluğu, azim ve kararlılığı ifade eder. Bir nevi gücün ve azmin simgesidir. İnsanı harekete geçirir. Hareketliliğin ve azmin ihtiyaç duyulduğu yerlerde kırmızı kullanılması uygun olabilir. Çünkü kırmızı renk insana şevk, azim ve hareketlilik kazandırır.

Kırmızı için dişiliğin rengi diyebiliriz tek kelime ile…. Bu seksi renk ile tüm dikkatler sizin üzerinizde toplanır.  Çok sade ve hiç abartısı olmayan, hatta hiç bir dekoltesi olmayan bir abiye elbise sadece rengi ile büyüleyici bir gizeme bürüyüverir sizi…

FB,5915,53,sirti-gupurlu-uzun-abiye-elbise-o3462-nisanlik

 

Siyah ile kombinlediğiiniz kırmızı; vazgeçilmesi kolay olmayan bir ikli oluşturur. Bu detay abiye elbise üzerinde aksesuar olarak olabileceği gibi ayakkabı, çanta ya da takı olabilir. Modeldeki abiye elbisenin üzerindeki güpür detay elbiseye apayrı bir hava katmamış mı?

FB,5670,53,tullu-kirmizi-mini-payet-abiye-elbise-a6265-mezuniyet

 

Pul ve payet detaylar ile gecenin parlayan yıldızı olmak çok kolay; düğün, davet ya da kokteyl sahibine yakınlık derecenize göre bu tarzda iddalı bir abiye elbiseyi tercih edebilirsiniz. Özellikle çıtır bir fiziğe sahipseniz üzeri tüllü içi payetli bu abiye tam size göre….

FB,1831,42,mercan-gupurlu-tesettur-uzun-abiye-elbise-s3472-tesettur-abiye

 

Tesettürlü bayanlar; detayında siyah tül ile bütünleştirilen yine kırmızı renkli belden oturtmalı   bu zerafetli abiye elbise, içi kıpır kıpır hareketli tesettürlü bayanların ilk tercihleri arasında… Üstelik şuan kaçırılmayacak bir fiyatta…

Kırmızı rengi beden sıkıntısı olan bayanlar tercih etmekten kaçınırlar oysa ki uygun kesimlerle bu rengi kullanmak hiçte zor değil….

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.