Hayatımızda günlük koşturmacaların yanı sıra bazı zamanlarda özel günler, davetler ve merasimlerde mevcut. Bayanlar hayatlarındaki en güzel değişiklik kendilerinde olduğunu bilenlerdir. Bayanların önemsediği ve en değer verdiği, hayat yaşantısında ki hal, tavır ve davranışlarının en belirgin özelliklerinden birisidir saçlar… Saçlar; yüz hatları ile bütünleşen ve güzelliğini ortaya çıkaran en önemli aksesuardır ve bu aksesuar doğru şekillendirilmelidir. Giyim tarzı olsun, takısı, aksesuarı olsun, farklı makyaj teknikleri olsun ama en önemlisi de saçtaki büyük değişimlerdir. Çünkü yer, zaman ve duruma göre öncellikli olarak saçlar uyum sağlamalıdır. Eğer uzun saçlarınızdan sıkıldıysanız ve sizlerde dış görünüşünüzde değişimin gerektiğine inanıyorsanız hiç tereddüt etmeden denemelisiniz. Hayat her zaman cesur kadınları sever…

Kısa saç kesimine göre abiye elbise seçimleri:

Kısa saç kesimine sahip bayanlar kendilerine uygun abiye elbise arayışları içerisinde zorlanabilirler. Beğenmiş oldukları model görsel olarak tek başına muazzam olabilir ancak vücudunuza uyumu ve sizin saç kesiminiz ile uyumlu değilse bizim öneri ve tavsiyelerimize kulak vermenizi istiyoruz.

Kısa saç kesim tarzınıza uygun seçeceğiniz abiye elbise ile maskülen görümümüzden kurtulabilirsiniz. İçinde bulunduğumuz moda dünyasında her geçen yıl üstüne katlayarak, durmaksızın bütün kalıp yargıları yıkarak yenilikleri getirmeye devam ediyor. Bu yenilikler gelirken yırtmaçlı derin bacak dekolteli ve omuz dekolteli abiye elbise trendlerini beraberinde getiriyor. Kayık yaka, derin V yaka, tek omuz ve ip askılı modeller kısa saçlara sahip kadınlar için en ideal seçimler olacaktır. Boyundan bağlamalı halter yaka ve derin bacak dekolteli bir abiye elbise ile ters köşe yaparak kendinizi ve çevrenizdekileri de şaşırtabilirsiniz.

Kısa saç sitilinizle tarzınızı konuşturabilirsiniz:

Özel günlerde, merasimlerde ve davet gecelerinde insanların size baktığında istenilen etkiyi yaratabilmeniz öncelikli olarak siz güzel kadınlarımızın elindedir. Elbisenizin şıklığına şıklık katacak en değerli ve en güzel olan saçlarınızın elbisenizi tamamladığından eminseniz sırada takı ve aksesuarlara geçme zamanı…. Boyundan bağlamalı halter yaka abiye elbise modelini; kristal taşlı küpe, kristal taşlı bileklik ve taşlı yüksek topuklu abiye ayakkabılar ile taçlandırabilirsiniz. Omuz dekolteli abiye elbise modellerini; taşlı sallanan küpeler, bileklik ve elbisenizin rengine uygun abiye çanta ve abiye ayakkabı modellerinden seçerek kombininizi tamamlayabilir ve giydiğiniz abiye elbise ile bulunduğunuz mevsim tonlarında makyajın mükemmel uyumunu sergileyebilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.