Hem büyük beden abiye modelleri arasında, hem küçük beden abiye modelleri arasında kendine yer bulan; kayık yaka bacak dekolteli saten abiye elbisemiz sezonun en tercih edilen elbiselerinden 🤩
Saten dokusunun verdiği iddialı hava, kayık yakanın verdiği masumiyet ile adeta bütünleşiyor. İdeal dekoltesi kullanım konforu sağlarken, tercih edeceğiniz takı ve aksesuarları vurgulayacak nitelikte.

Mesela; birçok renk alternatifi ile satışa sunulan modelin, katılacağınız davetin niteliğine göre, rengini seçebilirsiniz. Modelin beyaz ya da ekru rengini bride (gelin) taçları ile nikah elbisesi olarak tercih edebilecekken, kırmızısını gösterişli takılar ile gelinin kız kardeşi olarak tercih edebilirsiniz. Ürünün zümrüt yeşili ve vişne tonuna, gold yada bronz takılar seçerek daha gösterişli hale getirmeniz mümkün! Özellikle lacivert, saks mavisi ve soğan kabuğu tonlarını gümüş ya da swarovski taşlı takılar ile gösterişli hale getirebilirsiniz. Kuaförünüze ise saç modeli konusunda yandan toplamasını ya da tek taraftan uzun olarak bırakmasını rica edin!😉 Sezonun en özel renklerinden hazırlanan modelin tüm renklerini tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Omuzlardan süzülen kol detayı sizleri estetik bir görünüme kavuşturuyor. Model yüksek bel etek formunda çalışıldığı için boyunuzu olduğundan uzun göstermesi hedeflenmiştir. Yandaki kuyruk detayı ise sizlere farklı bir hava katacaktır. Kayık yaka saten abiye elbise için tek kulağınıza takacağınız abartılı büyük bir küpe ile de tarzını yansıtabilir. Derin yırtmaç dekoltesi ile sessiz bir keskinliği olan abiye elbiseniz için seçeceğiniz ayakkabı çok önemli, bilekten bağlamalı modeller yerine stilletto tarzında abiye ayakkabılar tercih edebilir, özellikle bu sezon sıklıkla karşımıza çıkacak şeffaf sivri burun ayakkabılar ile kombinleyebilirsiniz. Bacak boyunun daha uzun görünmesini destekleyen bu modeller kayık yaka saten abiye elbise için biçilmiş kaftan.

Abiye elbisenizin saten ipeksi duruşu dikkatleri üzerine çekerken gecenin sonunda merak konusu olacak. Sizler hangi davetler için tercih edip kombinleyeceksiniz ? Görüşlerinizi bekliyoruz..

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.