Kırmızı Gerçekten Aşkın Rengi Mi?

Kırmızı gerçekten aşkın rengi mi ?  Amerika’ da yapılmış olan bir araştırmaya göre erkekler,  üzerinde kırmızı taşıyan kadınları daha çekici buluyorlar.

Rochester Üniversitesinden Amerikalı psikologlar,  Andrew Elliot ve DR. Daniela Niesta , 100 erkek üzerinde bir ‘ kırmızı alarm’ projesi  yürütmüşler.

Bu odak kişilerine, bazıları kırmızı giymiş bayanlar gösterilmiş ve hangisini diğerlerinden daha çekici bulduklarını söylemeleri istenmiş.  Ve sonuçlar değerlendirildiğinde,  odak grubunda olan erkeklerin tam %70 i kırmızı giyen kadınları daha çekici buldukları belirtilmiş.

 FO,8480,61,kuyruklu-kirmizi-abiye-elbise-c6107-hanim-hanimcik

 

Aşkın rengi olan kırmızı abiye elbiselerin göz kamaştırıcı bir etki bıraktığını söylememe gerek yok sanırım. Söz zamanınızda, nişanınızda, özel gecelerinizde, kısacası  özellikle hayatınızın önemli insanı yanınızda olacağı zamanlarda kullanacağınız abiye elbisenizde kırmızı rengi tercih ederek sadece şık ve güzel olmakla kalmayıp, onun üzerinde duygusal bir etki bırakacağınızı düşünerek tercihlerinizi yapmanızı öneriyoruz. Çarpıcı, iddalı ve kuşkusuz vazgeçilmez….

Abiyefon ailesi olarak sizin için hazırladığımız kırmızı abiye elbise kolleksiyonumuzu inceleyip  fikir edinerek, önemli gecelerinizi en etkileyici şekilde tamamlamanız hiç de zor değil. .

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.