Aşkın rengi olan Kırmızı Abiye modelleri katıldığınız davetlerde en çok tercih edilen renklerden biri olarak zirveye taşımıştır kendisini. Şık ve göz alıcı olmak isteyen bayanların abiye elbiselerde en çok talep ettiği renktir kırmızı.  Hiç şüphesiz kırmızı renk abiye giydiğinizde dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Özel günlerde ve davetlerde giyebileceğiniz abiyelerin bu şık rengi her zaman fark yaratır. Koyu ya da açık kırmızı abiye elbise modellerini giydiğinizde sizi güzel hissettirecek ve etrafınızdaki kişileri büyülediğinizi göreceksiniz. Kırmızı abiyeler her zaman kadını oldukça dişi ve çekici gösterir, hatta dozu biraz daha attırıp yırtmaçlara derinlik veren modellere yönelmeniz sizi oldukça etkileyici kılacaktır…

Kırmızı Abiye Tutkunları

Bu sezonun ana renkleri arasında en başta kuşkusuz kırmızı rengi seçildi. Kırmızı hem şık görüntüsüyle hem de temsil ettiği anlamlar özellikle bayanların çok fazla ilgisini çekmektedir. Birde bu renk abiyelerin altına giyilen şık bir ayakkabı, gösterişi ve albeniyi daha da arttırıyor. Kırmızı Abiye elbiseler genel olarak gece davetlerinde tercih edilmektedir. O yüzden bu sezon kırmızı renkleri üstünde daha çok durulmaktadır.

kırmızı-5

2016 kırmızı abiye modellerinde straplez modeller daha fazla tercih ediliyor. Kırmızı abiye modellerinin kombinlerinde parlak çantalar daha çok tercih ediliyor. Parlak ve simli çanta modellerinin yanı sıra kullanılan beyaz altın takıları da elbiseyi daha şık gösteriyor. Buna dikkat eden bayanlar çok daha zarif bir görüntü oluşturuyor ve etrafındakileri insanların beğenisini kazanıyor. Katıldığınız törenin en şık en gösterişli bayanı olmak istiyorsanız kesinlikle renk tercihiniz kırmızı olmalı ve abartılı olmayan bir makyajla tüm gözleri üzerinize çekebilirsiniz. Kırmızı rengin balık kesim abiye modelleri de bu yılın gözde abiyeleri arasında yer alıyor. Balık kesim abiye modelleri her vücut tipine yakışmasa da yakışan kişiye inanılmaz bir zarafet kattığı kesin.

Kırmızı Abiye Tutkunları

Yaz gecesi eğlencelerinde bir parça iddialı olmaya ne derseniz? Mesela özel partilerde, yakın arkadaş düğünlerinde kıpkırmızı şık bir abiyeyle boy gösterip, bu elbiseyi şahane takılarla kombinlemek nasıl olur? “Aslına hiç de fena fikir değil” diyenler işte önerilerimiz… Kış boyunca kendimizi yeterince gizlemedik mi? Koyu renklerle, iç karartıcı tonlarla vücudumuzu iyiden iyiye saklayıp, o giysilerle uzun uzun bir köşede oturmadık mı? Bizce fazlasıyla oturduk… Ama artık yaz geldi! Doğaya coşku, giysilere renk geldi. Bilhassa da kırmızı elbiseler hoş geldi! Yani; özel davetlerde klasik siyahlardan uzaklaşmanın, hem geceye hem de kendine az biraz renk katmanın, etrafta kırmızı elbiselerle salınmanın, ışıl ışıl takılarla boy göstermenin vakti geldi! Biz de bunu fırsat bildik ve kırmızı abiyelerle uyumlu olabilecek en şık takılarımızı yan yana getirdik. Mesela altın rengi aksesuarlar kırmızının aseletini ön plana çıkaran ilk renklerden biridir. Gümüş rengi ve diğer renkleri kullanmak kullandığınız aksesuarlara bağlı olarak kombinlemeniz daha etkili olacaktır. Sizde şıklığınızı ve ihtişamınızı Kırmızı Abiye ile tamamlayabilirsiniz…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.