Kadınların Gece Tarzı

Bir davete katılırken kadınların en fazla düşündükleri nokta giyim ve tarzları ve görünümleridir. Elbiseleri, ayakkabıları, çantaları, aksesuarları ve makyajları kadınlar için ayrı ayrı çok önemlidir. Her biri için saatler harcayabilen kadınlar, mükemmel görünüşe ulaşmak için çaba harcar.

Özel bir geceye, davete, düğün, nişan ve benzeri organizasyonlara gitmek için hazırlanan kadınalr birçok aşamadan geçerler. Öncelikle giyecekleri kıyafeti seçerler. Tek parça gece elbisesi, abiye, nişan elbisesi; etek ve gömlekten oluşan kombinler, pantolon ve ceketle oluşturulan takımlar gibi seçenekler arasından kıyafet seçimi yapılır. Yapılan kıyafet türü seçiminin ardından bedene uygunluk, renk, işleme materyal gibi filteler uygulanır. Bu işlemlerin ardından kıyafet seçimi yapılır.

Kıyafet seçildikten sonra kıyafete uygun çanta ve ayakkabı seçimleri devreye girer. Gidilecek mekanın ve organizasyonun niteliği ve seçilen kıyafetin modeli; ayakkabı ve çanta seçiminde etkili olur. Seçilecek ayakkabı ise yine gecenin ve gidilecek mekanın niteliğine göre değişir. Kapalı-açık, topuklu-düz, canlı renkli-koyu renkli gibi seçenek grupları arasından tercih yapılarak en uygun olanı seçilir.

Ayakkabı ve çantadan sonra ufak aksesuarlar devreye girer. Buradaki seçim kriterleri de sadelik ve renkler üzerine kurulu olur. Giyim tarzını iddialı belirlemiş olan hanımlar genel olarak bir ya da iki aksesuarla tarzlarını tamamlarlar.

Bir kadının bir davete ya da gece organizasyonuna giderken oluşturduğu tarz, bu aşamalardan geçerek oluşur.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.