Işıltılı Gece Elbisesi

Gece elbisesi seçerken nelere dikkat etmek gerekir? Öncelikle abartıdan kaçınmak şart. Abartılı kıyafetler hem yaşınızı olduğundan fazla gösterecek hem de kendinizi fazla süslenmiş gibi hissedeceksiniz. Doğallıktan yana olmakta fayda var. Gece dışarı çıkarken kıyafetinizin havaya uygun olması şart. Eğer yağmur yağıyorsa yağmur botlarınızı giymelisiniz örneğin.

Gece Elbisesi
Gece Elbisesi

Yağmurlu havalarda nasıl giyinmek gerektiğini birkaç küçük noktaya değinerek açıklayabiliriz. Yağmur yağdığında kapalı bir mekanda da olsanız dışarı çıkmanız gerekeceği için yağmura uygun kıyafetler giymelisiniz. Montunuz ve şemsiyeniz her zaman yanınızda olmalı. Gece elbisesi giydiğinizde elbisenize uygun şık bir şal veya fazla kaba olmayan zarif bir mont tercih edebilirsiniz.

nişan
Nişanlık

Nişan kıyafetleri de yine pek çok detayı barındırır. Nişanlık seçerken abartılı modelleri kafanızdan atın. Kabarık etekler, tüller, taşlar vb. ayrıntılar göz yormaktan başka bir işe yaramayacağı için kendi nişanınızda kimsenin gözünü yormayın. Her zaman şık ve tarz sahibi olmak istiyorsanız nişanlık seçiminizle de bunu kanıtlayın. Nişanlık seçerken beden ölçünüze uymasına dikkat edin. Çünkü bol kıyafetler potluk yapacaktır. Bedeninize büyük gelen bir nişanlık seçip üzerinden tadilat yaptırmaktansa direkt giyebileceğiniz bir nişanlık modelini tercih edebilirsiniz.

 

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.