Gece Elbisesi İp Uçları

Düğün ve davetin mevsimi olmaz aniden gitmeniz gereken davetlerde elbette doğru gece elbisesi olmadan yapamazsınız. Şimdi hangi davet elbisesi benim için doğru? Diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Şaşırtıcı derecede gurur verici ve zarif, doğru parçalarla asil bir şekilde parlamalı, kendini iyi hissetmeli ve kendi tarzına bağlı kalmalısınız. Öncelikle vücut tipinizi belirlemeniz önemlidir. Göğüs, bel ve kalça oranlarına uygun bir model seçmek, vücudunuzu en iyi şekilde vurgulamanıza yardımcı olacaktır. İster kilolu kadınlar, ister kısa veya uzun boylu kadınlar, hamileler veya yaş almış en güzel kadınlar için davet elbiselerini her vücut tipi için vereceğimiz ip uçlarıyla hayallerinizdeki abiyeyi bulacağınızdan emin olabilirsiniz!

Çoğunlukla genel davetlerde sade davet elbise çeşitlerini seçebileceğiniz gibi çok yönlü büyüleyici bir yapıya sahip gece elbiselerini de tercih edebilirsiniz. Aşırıya kaçılmış fırfırlardan ve geniş eteklerden kaçının. Kırmızı, siyah, mavi gibi klasik ve şık renkler genellikle gece elbiselerinde tercih edilir. Kurtarıcı siyah şifon hafif ve ağırlık yapmayacağı için üzerinizde harika görünür. Davet elbiselerinin en temel kuralı bacaklarınızın daha iyi öne çıkması ve daha uzun görünmesi için diz üstünde biten mini boy modellerdir. Çok ince ve kısa kadınlar son derece zarif olan v yaka uzun ve dar elbise modellerini de tercih edebilirler. Hafif renk geçişlerine, küçük desenlere veya dikey çizgiler ile modern bir görünüm elde edebilirsiniz.

Uzun bir bedenin bazı bariz avantajları vardır, bu yüzden uzun bacaklarınıza derin bacak dekolteli davet elbise modelleri çok yakışacaktır. Büyük göz alıcı tasarımlarla bile daha kısa ve midi abiye elbiseler giyebilirsiniz. Öte yandan, çok dar kesimlerden kaçınmanız gerekir, çünkü bedeninizi daha da büyütebilirsiniz.

Gelelim hamile kadınlara; Kendinizi iyi hissetmek sizin ve bebeğiniz için en önemli şeydir, bu sebeple davet elbisesi her şeyden önce rahat olmalı ve sizi kısıtlamamalıdır. Yüksek bir bel, tam daire veya kloş olan modeller elbisenin çok sıkı olmadan karın üzerine serbestçe düşmesini sağlar. Göğüsün de biraz daha fazla desteğe ihtiyacı olduğu için straplez modellerden kaçınmak ve bunun yerine geniş askılı bir elbise seçmek mantıklıdır.

Biraz eğlenceli ya da gösterişli olan her şey tam size göre. Gece elbiselerinde en önemli noktalarda biri, elbisenin size uygun olduğu gibi, size aynı zamanda kişisel bir tarz katmasıdır. Online mağazamızdan davet elbisenizi alıp, rahatlığınızı ve şıklığınızı yansıtabilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.