Giyim odaları günümüzde oldukça popüler. Hangi bayanın ihtiyacı yok ki bir giyim odasına? Kazaklar, gömlekler, pantololar tamam da ya diğerleri? İç çamaşırları,takı ve aksesuarlar ya da şallar üstüne çantalar ve şapkalar vs. Dayanamıyoruz şık bir ürün gördüğümüzde, bizim olmasını istiyoruz. Nerden geliyor bu alışveriş merakı ve bu istek kimilerimiz adeta kendileri ile başaçıkamıyor. Bilmiyorum ama üstelik hiç pişman olmuyoruz. Alıyoruz alıyoruz doyamıyoruz. Tamam burda bir fikir birliği sağlandı; almasına alıyoruz da bunları nasıl saklayacağız hem de ihtiyacımız olduğunda bulmak üzere….

dolapdüzenleme

Tabi maalesef her bayanın bir giyim odasına sahip olma şansı yok.

Ancak bu her bayanın ihtiyacı. Eğer giyim odası gibi bir lüksünüz yoksa, işiniz çok zor. Dolap içlerinizi çok güzel ve doğru bir şekilde değerlendirmeniz gerekiyor.Öncelikle kullanmadığınız kıyafetlerinizinden vazgeçmeniz gerekiyor. Yıllardır kıyamadığınız ama hiç takmadığınız takılara, çantalara kıyma zamanı geldi. Daha sonra vazgeçemediklerinize değineceğiz. Onları ya geri dönüşüm ile modern günümüze uygun hale getirin ya da gerçekten ihtiyacı olan ya da onu kendine yakıştıracak birine armağan edin bu sayede kendiniz kullanmasınız bile, değerli parçanızın değerlendirilmiş olması her iyi ruhlu bayanı mutlu edecektir. Siz mutlu olmaz mıydınız?

dolapdu%cc%88zenleme

Giyeceklerinizi öncelikle sezonuna göre ayırıp yazlıkları ya da kışlıkları paketleyip kaldırın. Sonra kalan parçaları ürün türüne göre ayırın, kazakları bir tarafa, pantolonları bir tarafa, asılacakları bir tarafa….

Giyim odanız olmadığı için bol bol çekmece içi düzenleyicilerine ve çoklu askı türlerine sahip olmanız önemli. Aslında çoklu pantolon askıları geniş bir yer tasarrufu sağlamakta. Kolaylıkla temin edebileceğiniz bu askıdan bulundurmanızda fayda var.

dolapicidu%cc%88zenleyici

Gömlekler için ise aynı şey geçerli. Çanta ve ayakkabılar için özellikle kapı arkaları ve dolap kapağı içlerine kolaylık asabileceğiniz düzenleyici materyallerden faydalanabilirsiniz. Ayrıca yatağınız altına koymak için hazırlanan saklama ürünleri ayakkabı ve çantalar için biçilmiş kaftan. Dolabınızda yeterince rafınız yoksa raf şeklinde dolap içi düzenleyicileri kullanabilirsiniz. Bunlar özellikle kazak ve tişörtlerin istiflenmesi için harika bir seçenek. Daha sonra kullanmak istemediğinizde katlanıp saklama kolaylığı ile her yerde muhafaza edebilirisiniz. Takı ve aksesuar düzenlemesi için farklı bir sayfamızda görüşmek üzere.

dolapdu%cc%88zenleme

 

Burdan aldığınız ilhamla dolap içlerini düzenlerseniz mutlaka bizimle paylaşın. Şimdiden kolay gelsin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.