Gecenin Elbisesi

Gece elbisesi dediğimiz, abiye olmak zorunda değildir. Bilmemiz gereken ilk şeyin bu olduğunu düşündüm. Herkes kendi tarzına uydurarak gece elbiseleri oluşturabilir. Ödül törenleri, düğünler, nişanlar, akşam yemekleri, toplantılar gibi gecelerde kimi zaman elbisenize eğlence katarak kimi zaman da resmiyet ve ciddiyet katarak yer alabilirsiniz. Örneğin kız kardeşiniz evleniyorsa ve siz de en yakını olarak göze çarpan kişi olacaksınız ve bu nedenle çok iyi görünmelisiniz.

2013UzunGeceElbiseModelleri-18

 

Burada önemli olan gelin olacak kız kardeşinizi geçmemektir. Unutmayın ki gecenin kızı o ve siz daha sade görünmelisiniz. Alacağınız gece elbisesi gelinliğe de uygun olmalıdır. Çünkü gece boyunca kız kardeşinizin en yakını olarak yanında yer alacaksınız ve ona uyum sağlamalısınız. Tabii ki bu siz de gelin gibi olun anlamına gelmiyor. Hatta mümkünse beyaz giymeyin. Geline uygun olarak pudra pembesi, su yeşili renklerini tercih edebilirsiniz. Eğer bir iş kokteyline gidecekseniz, siyah başta olmak üzere daha maskülen kabul edilen renkler ile kendinizi gösterin.

 FB,2679,42,onu-buzgulu-tek-omuz-altin-rengi-tas-motifli-abiye-elbise-o6884-mezuniyet

Çünkü iş dünyasında erkeklerin egemenliğini bu şekilde yenebilirsiniz. Büyük beden iseniz büyük beden elbise ile de bunları dikkate alarak iddianızı gece elbiselerinde yaratabilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.