Özel davet ve gecelerde kadınların en büyük telaşı gecenin anlam ve önemine uygun kıyafet bulabilmektir, daha büyük bir telaş var ise o da bulduğu kıyafeti hangi parçalarla kobinleyeceğidir.

gece elbiseleri

Özel davet ve gecelerde seçilen kıyafetlerden çok o kıyafetin hangi çanta, ayakkabı veya takılarla kombinlendiği önemlidir. Çünkü elbiseyi öne çıkaran ve şık gösteren yanında kullanılan parçalardır. En göz alıcı gece elbiseleri bile yanlış parçalarla kombinlendiğinde rüküş olmanıza neden olabilir. Bu nedenle hangi kıyafete hangi ayakkabının ya da çantanın uyacağını bilmek şık olmak için önemli detaylardır.
Gece elbisesi tercih ederken; Önemli olan vücut orantınızı hesaplamak ve kusurlarınızı gizlemek. Mesela kıvrımlı hatlara sahipseniz belinizi kum saati gibi ince gösteren elbiseler mükemmel seçim olacaktır. Armut tipli vücudunuz varsa, bakışları üst bölgeye çekip baseni gizlemelisiniz. Belden aşağı genişleyen bir gece elbisesi ile basenleri kapatıp harika görünürsünüz.
Bir gece elbisesi seçerken en büyük kural vücut hatlarınıza göre tercih edilen bir model ve doğru parçalarla kombinlemek sizi olağan üstü şık ve zarif kılacaktır.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.