Değişik bir tarza bürünüp, etrafınızda bayanlardan farklı olmak isteyenlerden misiniz ? O halde doğru adrestesiniz. Bayanların belki de en büyük korkularından biridir; aynı ve ya benzer abiye elbiseleri bir başka hemcinslerinin de aynı ortamda giyme ihtimali. Abiyefon’u tercih ederek, bu korkularınızı bir kenara bırakın. Farklı ve şık olmanın tadını çıkarın.

abiye

Bir de omuzlarına güvenen bir bayanlardansanız, bu model sizin için biçilmiş kaftan. Tek omuz detayı, abiye elbiseye farklı bir hava katarken, üzerindeki yaprak detayı farklı bir hareket katacak size. Siz özel gecenizin tadını çıkarırken, bu abiye elbise üzerinizde güvenle duracak ve sizi en iyi şekilde temsil edecek.
İsterseniz kemik rengini tercih ederek; berrak, tertemiz bir görüntü sergileyebilirsiniz. Gold ayrıntısıyla da abiye elbiseniz tek düze olmaktan çıkacak. Gold abiye çanta ve gold rengi bir abiye ayakkabı tercih ederek, kusursuz bir kombin oluşturabilirsiniz.
Bir diğer alternatif olarak da, siyah rengini de tercih edebilirsiniz. Siyah rengi bilindiği gibi, asil bir görüntü sergilemenizi sağlayacak. Kombin olarak da siyah ve ya gold rengini tercih ederek, uyumlu bir görüntü çizebilirsiniz.
Abiyefon ailesi olarak, farklı modellerimize bakmadan karar vermeyin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.