1994 yılında Samsun’da dünyaya geldi. Ezgi Köse baba tarafından aslen Amasyalıdır, anne tarafından Samsunludur. Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünde 2015 yılında tamamladı. Üniversiteden mezun oldu. Çok kilolu olduğu için ve hiçbir kıyafetine sığamadı ve 30 kilo verdi. Adana ya yerleşti orda kendi şirketini kurmaya karar verdi.

Sağlıklı yaşam adını videolar ve içerikler hazırlayan Ezgi fenomen olarak sosyal medya hayatına girdi Adana da yaşamak isteyen Ezgi boşandığı eşinin ailesi tarafından tehditler aldığını işine engel olmak istediklerini onu burada yaşatmayacaklarını duyduğunda çok üzüldü ve korkmadan cesurca davranıp işine devam edip, kadınların önünün kesilmeyeceklerini gösterdi. Kendini sağlıklı beslenmeye ve hayat motivasyonuna adamış olan PEPPYCOOKY (nam-ı diğer Ezgi KÖSE)’nin kurmuş olduğu, sağlıklı beslenme odaklı, hayata değer katmayı amaçlayan bir güçlü kadın kuruluşudur.

Depremi kendiside yaşamasına rağmen her ihtiyacı olan depremzedelerimizden çölyak hastalarınıda unutmadı, her şeyi yiyemeyen çölyak olan özel hastalar ve alerjik hastalığı olan bebekleri unutmadı onlar için hazırladığı sağlıklı glütensiz besinleri ulaştır.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.