En Moda Gece Elbiseler

Bu sezonun en trend gece elbisesi modelleri arasında tüllü ve pullu modeller bulunmaktadır. Gece elbiseleri nereye giyildiğine göre değişiklik gösterir. Düğün, nişan gibi organizasyonlarda daha ağır ve uzun gece elbiseleri tercih edilmelidir. Fakat çeşitli davetler, gece gezmeleri ve partilerde kısa ve renkli modeller tercih edilmelidir. Kısa gece elbiseleri her zaman daha modern görünmenizi sağlar fakat boyunuz çok uzun ise kısa modeller içerisinde hoş olmayan bir görüntü yaratabilirsiniz.

FB,898,42,kolsuz-beli-kemerli-kemik-kisa-abiye-elbise-o3264-iddiali
Gece Elbisesi

Boyu kısa olan bayanlar ise mini etekli modeller ile olduklarından daha uzun görünebilirler. Yaz gecelerinin vazgeçilmezi kısa modeller birbirinden güzel seçenekleri ile Abiyefon’da mevcut bulunmaktadır. Ön plana çıkan modeller arasında Kolsuz Beli Kemerli Kemik Kısa Abiye Elbise modeli bulunmaktadır. Model siyah ve beyazın muhteşem uyumu ve sezonun modası pul detayları ile oldukça şık bir görüntü oluşturuyor. Modelin sarı ve pembe gibi başka renk seçenekleri de Abiyefon’da mevcuttur. Özellikle yaz gecelerinde modern ve şık görünmek isteyen bayanlar bu elit modeli tercih edebilirler. Modelin en dikkat çeken detayı göğüs dekoltesi ve pul detaylarıdır.

FB,990,42,pul-ve-tas-islemeli-tullu-uzun-abiye-elbise-o6788-hanim-hanimcik
Büyük Beden Abiye

Bir diğer dikkat çeken model ise yine sezonun modası olan ön tarafı mini arka tarafı uzun olan tüllü modellerdir. Bu modeller ile hem sezonun trendlerinden geri kalmamış olup hem de şık görünebilirsiniz. Abiyefon’da kilolu bayanlarda unutulmamış büyük beden abiye modelleri bu bayanlar için oldukça şık ve modern olarak tasarlanmıştır.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.