Davetlerde Güzel Görünmenin Yolları

Her gardıropta mutlaka bulunması gereken bir takım temel kıyafet ve aksesuarlar olmalıdır. Bu kıyafetler arasında mutlaka bir hatta en az 4 adet gece elbisesi olması elzemdir. Mutlaka duymuşsunuzdur minik siyah elbise dolaplarımızın vazgeçilmezi haline gelmiştir diye. Çünkü bu siyah gece elbisesi ani davetlerde hayat kurtarıcı rolü üstlenir. En az 4 dememiniz sebebi ise yazlık ve kışlık olarak mevsimler için ayrı aynı zamanda renk olarak ayrı modeller olmasıdır.

Gece elbisesi hem klasik davetlerde hem de şık ve şatafatlı davetlerde tercih edilen bir modeldir. Tabii ki bu modeller arasında oldukça farklı çeşitler bulunur. Siz bu modeller arasından seçim yaparken ise alacağınız modelin kutlamaya ya da davete uygun olmasına özen göstermelisiniz.

Gece elbisesi olarak büyük beden elbise modelleri arasından seçim yapacaksanız vücut tipinize uygun bir model seçmeye özen göstermelisiniz. Ardından yapacağınız aksesuar seçimi ile şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.  Büyük beden elbise alırken illa koyu renkler tercih etmeniz gerekmez. Eğer kalçalarınız geniş ise örneğin alt bölümü koyu üst bölümü açık renk bir elbise tercih edebilirsiniz. Bu ve bunun gibi tüyolar ile istediğiniz görünümü elde etmemek için önünüzde hiçbir engel bulunmuyor.

Özel davetlerde şık görünmek için birçok gece elbisesi modelini Abiyefon.com’da bulabilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.