Şık abiyelere sahip olmak her yaşta ki bayanın hakkıdır. Abiye elbise kadınlar için her zaman bir telaş sebebidir. Gardırobumuzdan seçebileceğimiz kıyafetler olsa bile önümüz de özel davetler, düğünler, yemekler varsa her kadın gibi yeni bir abiye ihtiyacı duyarız ki çoğunlukla böyle olur. Abiye Elbise modelleri içinden hangisinin en doğrusu olduğuna karar vermek, hangi rengin hangi mevsimde seçileceğinden emin olmak ciddi bir iştir doğrusu. Rengini beğenirsiniz boyu uzun gelir, boyunu ayarlarsınız sırt dekoltesini düzeltmeniz istersiniz. Yani her şekilde abiye elbise seçmek ciddi bir iştir. İlk moda bilincinin yerleştiği günden bu güne kadar sezonun gece kıyafetlerinde en çok öne çıkan detay detayıdır.  Elbiseniz kısa ya da uzun olsun ama tercihiniz mutlaka Dantel Detaylı Abiye Modelleri  arasından olsun.

Dantel Detaylı Abiye Modelleri

Abiye elbise denince herkesin aklına ilk olarak ‘Fransız Danteli’ gelir. Evet dantelin modası hiçbir zaman geçmez ve abiye ile uyumu birçok kişi tarafından benimsenmiştir. Diğer bir gerçek de; Ünlü tasarımcıların 2015-2016 koleksiyonlarına bakarsak, dantel hiç bu kadar moda olmamıştı diyebiliriz. Daha klasik, serpme dantel denen, modeller bu yıl da mevcut ama modern bir abiye elbise sahibi olmak istiyorsanız sadece üst bölgesinde güzel bir dantel kullanılmış, etek kısmı daha sade olan modelleri tercih edebilirsiniz. Dantel askılar, dantel ile bezenmiş uzun abiyeler, dantelli yarım/uzun kollar ya da dantel detaylı sırt detayları bu yılın en güzel abiye elbise modelleri arasında yer alıyor. Abiyenin üst kısmında dantel kullanacaksanız dantelin ve etek kumaşınızın ton uyumuna çok dikkat etmelisiniz. Aksi halde 2 farklı tonunu tek abiye de birleştirmiş olursunuz ve bu da dantel bir abiyenin tüm havasını söndürecektir.

Dantel Detaylı Abiye Modelleri

Her zaman olgun bayanların tercihi gibi görünen Dantel Abiye Modelleri doğru sanılan yanlışlar arasında ilk sırada yer alıyor. Dantel detaylı abiye modelleri eğer doğru kullanılırsa bir davette ya da cici bir kızın mezuniyet abiyesinde de gayet şık durabilir. Yapılması gereken tek şey doğru dantel abiye modelini bulup doğru Aksesuarlar ile tamamlamak. Dantel seven kararsız bayanlar hadi o zaman sizde daha geç olmadan doğru dantel abiyenizi seçmeye başlayın…

Dantel Detaylı Abiye Modelleri

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.