Büyük Zarafet

Büyük beden kadınlar için en güzel abiye seçenekleri abiyefon’da bulunmaktadır. Büyük beden elbise seçerken dikkat etmeniz gereken her şeye abiyefon sizler için dikkat etmektedir. Popüler hazır giyim mağazalarının çoğunda büyük beden abiye modelleri bulunmamaktadır maalesef. Bu da büyük beden hanımların işini oldukça zorlaştırmaktadır.

FB,3522,49,sifon-kollu-uzun-siyah-beyaz-abiye-elbise-o3398-tesettur-abiye
Büyük Beden Abiye

Büyük beden elbise tasarımı yapan çoğu mağazanın da modelleri oldukça demode ve yanlış. Büyük beden elbiseler de genellikle koyu renklerin kullanılması önerilir fakat açık renkleri de farklı tonlar ile kullanabilirsiniz. Abiyefon kreasyonunda bulabileceğiniz büyük beden abiye modellerinden bir tanesi de Şifon Kollu Uzun Siyah-Beyaz Abiye Elbise modelidir. Model, siyahın asaleti ve beyazın zarafetinin bir araya geldiği oldukça şık bir seçenektir. Şifon Kollu Uzun Siyah-Beyaz Abiye Elbise, belinde ve omzunda bulunan gümüş, parlak detaylar ile dikkat çekmektedir.

FB,3526,40,sifon-pul-islemeli-kisa-abiye-elbise-c5050-buyuk-beden
Büyük Beden Elbise

Modelin geniş ve modern kesimi ile özellikle bel ve basen bölgesinde bulunan fazlalıklardan şikayetçi hanımlar oldukça rahat edecektir. Şifon Kollu Uzun Siyah-Beyaz Abiye Elbise modelinin, yarasa kolları da oldukça şık ve zarif görünmektedir. Bu elbise ile tüm büyük beden kadınlar oldukça zarif görünecekler. Abyefon’un dikkat çeken büyük beden abiye modellerinden bir tanesi de Şifon Pul İşlemeli Kısa Abiye Elbise modelidir. Bu model şifon ve pullu tasarımı ile oldukça beğenilen bir seçenektir. Özellikle kısa boylu kadınlar, ince topuklu ayakkabı ile bu modeli kullanmayı tercih edebilirler.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.