Büyük Beden Şıklığı

Büyük beden elbise seçiminde mutlaka abiyefon’a bir göz atmalısınız. Popüler hazır giyim mağazalarında büyük beden elbise bulmak oldukça zor. Büyük beden elbise modelleri genelde geniş kesimleri ve demode görüntüleri ile kadınları tatmin etmemektedir. Büyük beden elbise hele de büyük beden abiye bulabilmek günümüzde adeta bir bir mucize.

FB,2756,40,boyundan-baglamali-kendinden-islemeli-saks-mavi-uzun-abiye-elbise-f660s-mezuniyet
Büyük Beden Abiye

Bu sezon abiyefon, büyük beden abiye modellerine kreasyonunda geniş bir yer ayırmış. Birbirinden güzel büyük bede elbise modellerine bu kreasyonda rastlayabilirsiniz. Büyük beden kadınlara genelde koyu renkler giyilmesi tavsiye edilir. Koyu renkler fazlalıkları gizlerken açık renkler ortaya çıkartır. Fakat parçalı şekilde aynı rengin farklı tonlarını giymek de kiloları gizlemektedir. Bunun avantajını kullanarak istediğiniz rengin farklı tonlarını kıyafetleriniz de kullanabilirsiniz. Boyundan Bağlamalı Kendinden İşlemeli Saks Mavi Uzun Abiye Elbise, abiyefon büyük beden elbise modelleri arasında oldukça dikkat çeken bir modeldir.

FB,3558,47,sirt-dekolteli-yakasi-islemeli-kisa-abiye-elbise-o6753-hanim-hanimcik
Büyük Beden Elbise

Boyundan Bağlamalı Kendinden İşlemeli Saks Mavi Uzun Abiye Elbise, belinde ve boynunda bulunan gümüş detayları ile oldukça şık bir seçenek oluşturuyor. Modern kesimi ve zarif görüntüsü ile büyük beden kadınlar için oldukça güzel bir seçenek. Abiyefon’da bulabileceğiniz modern ve şık büyük beden abiye tasarımlarından satın alabilir, ürününüz kapınızdan teslim alabilirsiniz. Daha klasik modellerden hoşlananlar için ise Sırt Dekolteli Yakası İşlemeli Kısa Abiye Elbise modeli oldukça uygun bir seçenek olacaktır. Zevkinize uygun modeli abiyefon’dan seçebilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.