Büyük Beden Elbise Seçimi

Genel olarak büyük beden elbise seçeneğinin az olduğuna dair bir inanış vardır. Bundan birkaç yıl öncesine kadar bu durum gerçekten de doğruydu. Ancak günümüzde, neredeyse bütün markalar bayanları düşünerek büyük beden elbise üretiminde bulunuyorlar.

Pantolondan elbiseye, abiyeden gömleğe kadar geniş yelpazeye sahip olan büyük beden kıyafetler, her kombin seçeneğine olanak tanıyor. Özel gecelerin ve davetlerin vazgeçilmezi olan büyük beden abiye, her vücut tipine uygun farklı model seçenekleriyle fazla kilolarından şikayetçi olan hanımları şık bir görünüme kavuşturuyor.

Kombin yaparken, dilediğiniz görünüme kavuşmak elinizde. Sadece, bu konuda nasıl seçim yapmanız gerektiğini bilmeniz gerekiyor. Burada bahsetmek istediğimiz, fazla kiloların nasıl gizleneceği ve ten renginize uygun nasıl kıyafet seçileceği konusudur.

Açık tenli bayanların renk seçimi konusunda çok fazla bir sıkıntısı olmayacaktır. Ancak, büyük beden abiye ve elbise seçiminde açık rengin dikkat çekmek istediğiniz bölgede, koyu rengin ise fazla kilolarınızı gizlemek istediğiniz bölgede olmasına dikkat etmelisiniz. Böylece ortada tek renk kıyafet giyme zorunluluğu gibi bir durum kalmıyor. Koyu tenli bayanlar ise pastel ve soft renkler ile ışıltıyı yakalayacaklardır.

Büyük beden abiye seçiminde, fazla fırfırlı ve işlemeli modellerden uzak durmanızı tavsiye ediyoruz. Çünkü kıyafetlerde yer alan bu eklemeler, kullanıldığı bölgeyi daha dolgun gösteriyor. Büyük beden elbise ve abiye seçimlerinizi sade ve şık takılar ile bütünleyerek, görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

Ayakkabı ve çanta seçiminizde de kıyafetlerinizin rengini göz önünde bulundurduğunuz takdirde kombininizi tamamlamış olacaksınız.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.