Özel günlerde seçilen abiye elbise modelleri, sınırları zorlayan çizgileri ile bu yıl her kadının gardırobunda en az bir adet bulunması gereken ürünler arasında yer alıyor. Katılacağınız davetin yakınlık derecesine göre veya sadece kendi isteklerinize göre şekillenen şık gece abiye elbiseleri için birbirinden farklı tasarımları olan modelleri yakından incelemenizi öneriyoruz. Özellikle de alanında uzman kabul edilen abiye markaları sayesinde ortaya çıkarılan birbirinden farklı abiye elbiseler ve fiyatları için kumaş kalitesinden tutun da size vaat edilen şıklığa kadar pek çok detayı mutlaka dikkate almalısınız.

Tüm bunların yanı sıra sizi gecenin en güzel kadını yapacak elbise modellerini seçebilmek için mutlaka vücudunuza en uygun olacak kıyafetleri almaya özen göstermelisiniz. Genellikle büyük beden kullanan kadınların seçiminde çok zorlandığı abiye kıyafetler için işinizi kolaylaştıracak birkaç önemli noktaya değinerek ilerleyecek olursak kendinize uyabilecek en ideal abiyeleri seçmeniz bir o kadar kolay olacaktır. Şimdi dikkat edilmesi gerekenleri madde madde hep birlikte gözden geçirelim.

Büyük Beden Abiye Elbise Modellerinin Doğru Tercih Edilmesi

Şık gece elbiseleri denildiğinde nedense pek çok kişinin aklına fiziği ile gözler kamaştıran kadınlar gelebiliyor. Lakin gerçeğe şöyle dönüp bir baktığımızda, etrafımızdaki çoğu yakınımız hatta ve hatta kendimiz bile aslında parmakla gösterilecek bir fiziğe sahip olamayabiliriz. Aslına bakarsanız da işin özü kesinlikle fizik ile alakalı değildir. Fit görünmek kesinlikle kilolar ve vücut ölçüleri ile bağdaştırılamaz.

Vücut formumuzun izin verdiği kıyafetleri giyme zorunluğu içine sıkışıp kalmak oldukça can sıkıcı fakat hep unuttuğumuz bir şey var ki; kişi kendisini nasıl mutlu hissediyorsa giyim tercihlerini de bu doğrultu da düzenleyebilir. Bu nedenle büyük beden tercih eden kadınların davet, nişan ya da düğün gibi kutlama gecelerinde tercih edebileceği abiye modelleri ve fiyatları hakkında belli başlı püf noktaları öğrenirken ilk yapmanız gereken Abiyefon’un da söylediği gibi “bedenini olduğu sevmek”. Bu aşamadan sonrası o kadar kolay ki sizler bile ne kadar kısa sürede abiyenizi seçtiğinize inanamayacaksınız.

Büyük Beden Abiye Almamız Gerektiğini Kabullenme

Biz kadınlar fiziki açıdan güzelliğimize erkeklere oranla daha çok önem veriyoruz. Hatta öyle ki küçük bir kız çocuğuyken bile giysilerimizi kendimiz seçmek istiyor, makyaj yapıp büyük ablalarımız gibi güzel görünmek istiyoruz. Kadın olmanın doğasında yer alan bu içgüdüsel durum bazen kişinin kendisini beğenmemesine sebep olabilir. Hele bir de güzellik algımızı kilo ve beden ile yakından ilişkilendiriyorsanız bir türlü çıkış yolunu bulamayabilirsiniz.

Dünyanın en güzel elbisesini bile giysek sanki çirkiniz hissine kapılabiliriz. İşte tam da burada hemen bir silkelenmek ve durumun farkına varmak önemlidir. Unutmayın ki kimse sizi vücut formunuz ile değerlendiremez! Kimseye bu hakkı vermiyor iken sizin de kendinizi bu kalıplara sokmanıza hiç gerek yok. Hemen şimdi kendinizi bir sallayın ve aynadaki yansımanıza kocaman bir gülücük atın. Bu aşamadan sonrası ise oldukça kolay ki siz bile olanlara inanamayacaksınız. “Konumuzun büyük beden abiye kıyafetler ile ne alakası var?” diye düşünebilirsiniz. Hiç merak etmeyin, onu da açıklıyoruz.

Öncelikle kendini olduğu gibi kabullenen bir kadın bilir ki üzerine çuval bile giyse yakışır. Önemli olan o çuvalı ne renk ve ne boyutlarda seçeceğinizdir.

Büyük Beden Abiye Elbiseler Ve Model Seçeneğinin Azlığı

Kadın kıyafetlerinde hemen hemen her gün yeniden şekillenen modeller maalesef büyük beden abiye kıyafetlerde bu kadar hızlı bir değişim geçirmiyor. Kişilerin vücut formlarına göre hazırlanan ve farklı detaylar ile süslenen kadın abiye çeşitlerindeki model çokluğunu, büyük beden abiyeler kategorisine taşıyan firmamız ile kolayca görüntüleyebilirsiniz. Özellikle de hayallerindeki prensese sırf kiloları nedeniyle ulaşamayan tüm kadınların hem büyük beden abiye hem de büyük beden abiye tulum çeşitleri ile bir an önce düşlerini gerçekleştirmesi gerekiyor.

İster kısa isterseniz de uzun büyük beden abiye elbiseler ile kendinizi katılacağınız davetin gözdesi yapmak için özel taşlarla donatılan ya da pul, sim gibi detayları ile parlamanıza yetecek modellere göz atmalısınız. Kıyafetin yaka modeline göre saçınızı açık ya da topuz yaparak kombininizi göze daha hoş gelecek bir görüntüye ulaştırmanız artık işten bile değil.

Teninize Yakışabilecek Büyük Beden Abiye Renkleri

Büyük beden abiye markalar ve fiyatları konusunda kadınların yaşadığı pek çok sorunu yakından inceleyen ekibimiz artık sizlerin çok daha uygun fiyatlardan şık olmanıza zemin hazırlıyor. Birbirinden canlı ve şıkır şıkır renkler ile büyük beden kullanan kadınların artık siyahlara mahkumiyeti son bulacak. Özellikle son yıllarda bedenlerini daha çok seven ve kendini belli kalıplara sokmayan kadınlar başta aşkın ve cazibenin rengi kırmızıdan tutun da baharın yeşil ve sarısına kadar pek çok rengi tereddütsüz olarak kullanabiliyor.

Renk sınırlaması bulunmayan büyük beden abiye modelleri kadınların ten renklerine göre seçilirse; davetlerin yıldızı olmanız işten bile değil. Öyle ki pek çok açık tenli veya esmer kadın sadece yanlış renk seçimi sebebiyle kendi güzelliğini katıldığı davete yansıtamıyor. Bu nedenle herhangi bir abiye seçiminde önceliğiniz teninize uyacak renkleri belirlemekten geçiyor.

Minik bir tüyo ile devam edecek olursak; açık tenli kadınlar kendilerine bahar ve yaz aylarının cıvıltı saçan renklerini tercih edebilirler. Buram buram neşe satan lavanta, fuşya, maviler ve daha pek çok seçenek arasından teninizi ölü gösterecek somon, ten rengi ya da açık vizon gibi renklerden uzak durmaya özen gösterin. Ten rengi koyu olan kadınlarda kesinlikle kahve tonları ve siyahlardan uzak durmalıdır. Hele ki yakın birinin daveti için büyük beden abiye arıyorsanız; koyu ve iç karartan renkler yerine göz alıcı ve parlayan modellere yönelebilirsiniz.

Bütçenize Uyan Büyük Beden Abiye Fiyatları

Giyim sektörü denildiğinde akıllara sadece kadınların gelmesi elbette bir tesadüf değil. Doğası gereği kılık ve kıyafetine fazlasıyla önem veren kadınlar, söz konusu özel davetler olduğunda birbirleriyle yarışacak derece de şık olmak isterler. Evet, tam da burada Türkiye’nin ilk online abiye alışveriş sitesi tüm büyük beden kadınlara şıklığı tek bir tık ile sağlıyor.

Onlarca farklı modeller ve renk seçenekleriyle her geçen gün daha modern ve daha trend tasarımları ortaya koyabilen Abiyefon ailesi, yılın her döneminde sizlerin yanında. Hemen burada model bulma zorluğuna apayrı bir zorluk katan büyük beden abiye fiyatları için de kolları sıvayan Abiyefon sayesinde çok uygun fiyatlardan şık bir gece kıyafetine kavuşabilirsiniz. Her kadının bütçesine uyabilen fiyat skalası ile kendi teniniz, bedeniniz ve tarzınıza uyabilecek en şahane abiye modellerini tercih ederek, çok az bir harcama ile tarz olmanız işten bile değil.

Şikayetçi olduğunuz yüksek fiyatlar için alışveriş yapmayı planladığınız online platformu yakından takibe alabilirsiniz. Bu sayede seçtiğiniz ürünlerde yapılan indirimleri anında görebilir, kimse almadan ürünü alarak kısa sürede uygun bir alışveriş yapma şansını yakalayabilirsiniz. Ayrıca birbirinden kaliteli, rahat ve modern tasarımları bu sayede çok yakından inceleyebilirsiniz.   

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.