Bir Mezuniyet Gecesi Rüyası

Son sınıfa giren kızların okulu bitirmenin yanı sıra çok mühim bir sorunu daha vardır: Mezuniyet balosunun en şık ve güzel kızı olmak.  Hal bu ki, üçüncü sınıfın bitiminden itibaren, yaz tatilini mezuniyet balosunun heyecanı ile geçiren kızlar, internetten, televizyondan, dergilerden gördükleri aksesuarları, ayakkabıları ve özellikle de elbiseleri not ederler ve kendi düşüncelerini de ekleyerek arayışlarına başlarlar. İşte bu yüzden kızların mezuniyet elbise arayışı oldukça zor bulunur. Çünkü düşüncelerinde yeni bir tasarım yarattıkları için mağazalarda gördükleri hiçbir mezuniyet abiye elbisesini beğenmezler.

FB,3747,41,metal-parcali-mint-uzun-abiye-elbise-s3574-hanim-hanimcik
Mezuniyet elbise

Bu noktada internet üzerindeki araştırmalar çok önemlidir. Baş roldeki elbisedir. Önce elbise alınır ve ardından ayakkabı ve aksesuarlara geçilir. Hayalindeki elbiseyi bulamayacağından emin mezuniyet balosu kızları elbiselerini bulduktan sonra bu kez de ona hangi ayakkabı, hangi küpe, hangi yüzük olacak diye karar kara düşünmeye başlarlar. Bildiğiniz gibi elbise için çok vakit kaybedildiği için diğer aksesuarlar hep ikinci hatta üçüncü plana kalır ve son anda alınır. Bu nedenle hepsine aynı anda ulaşabileceğiniz, son modaya uygun, değişik, iddialı ve asla pişti olmayacağınız modellerin bir arada olduğu abiye, ayakkabı ve aksesuarların uygun fiyatlara satıldığı siteler işinizi kolaylaştıracaktır.

FB,2559,41,beli-kemerli-altin-seritli-siyah-kisa-abiye-elbise-o6768-hanim-hanimcik
Mezuniyet abiye

Elbiseye önem verdiğiniz kadar diğer aksesuarlara da önem vermelisiniz. Çünkü unutmayın ki şıklık tek başına olmaz, mükemmel bir elbiseyi bir kolye ile mahvedeceğiniz gibi harika ve sade bir yüzükle de tamamlayabilirsiniz.

 

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.