Balonun En Şık Kızı

Bu sezon mezuniyet elbise modelleri parlak ve pul detaylı tasarımları ile oldukça popüler. Mezuniyet gecesinde ışıl ışıl görünmek isteyen tüm genç kızlar bu modelleri tercih edebilirler. Genellikle göğüs kısmında bulunan pullu işlemeler mezuniyet elbise modellerine ayrı bir hava katıyor. Oldukça modern ve şık görünen parlak pul detaylı abiyefon aracılığı ile sahip olabilirsiniz.

Mezuniyet Elbise

Dilediğiniz renk ve modeli bulabileceğiniz abiyefon uygun fiyat seçenekleri ile de dikkat çekiyor. Pul detaylı elbiseleri mat renkli el çantaları ve ayakkabılar ile kombin yapabilirsiniz. En güzel pullu elbiseler abiyefon ayrıcalığı ile sizlerle buluşuyor. Pullu mezuniyet abiye modelleri arasında siyah ve altın rengi modeller bu aralar en çok dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor. Kendinize yakışan pul detaylı bu mezuniyet abiye modellerinden birini seçin ve partinin en şık kızı olun.

Mezuniyet Abiye

Dikkat çeken modellerden bir diğeri ise bu sezonun ve her sezonun modası olan kuyruklu abiye modelleridir. Mezuniyet balolarının ağırlığına yakışan kuyruklu modeller, elit bir şıklığa sahip. Özellikle boyu uzun genç kızlara oldukça yakışan modeller, görenleri hayran bırakıyor. Pek çok renk ve model seçeneği bulunan kuyruklu modeller yere kadar ya da kısa olabiliyor. Kısa kuyruklu modeller son dönemde oldukça popüler modeller haline geldi. Mini eteğin arkasına genelde tül bir kuyruk şeklinde tasarlanan modeller, yaş ve vücut tipi farketmeksizin her genç kıza oldukça yakışmaktadır.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.