Hanım hanımcık olmanın vakti geldi. İç açan, göz dolduran şık bir gece geçirmeniz için, sizin için sergilediğimiz alternatiflerinizi sürekli yeniliyoruz. Sizin için bugün ki seçtiğimiz abiye elbise; uzun, arka fiyonk modelli abiye elbise…
abiyefon
Vücudunuzu saran, kuyruklu abiye elbise, sizi daha ince ve uzun gösterecek. Kibar ve naif bir görüntü sergilemek isteyenlerdenseniz, bu abiye elbise sizin ilk tercihiniz olmalı. Arkasında ki fiyonk ayrıntısı, daha ince belli görünmenizi sağlayacak.
Omzunda ve sırtında ki dantel ayrıntısı, size daha zengin bir görüntü kazandıracak. Fiyongun altından inen tül ise, size bir prenses edası katacak.
Lame abiye ayakkabı ve lame abiye çanta; bu abiye elbisenin tamamlayıcıları olmalı. Saçlarınız da, muhakkak toplu bir model olmalı. Şık bir at kuyruğu, sıkı topuzlarında olacağı gibi; dağınık topuz, bu abiye elbiseye yakışacak en güzel saç modelidir.
Bu abiye elbiseyle ve dik duruşunuzla bütün gözleri kamaştırmaya hazırlıklı olun.
Abiyefon ailesi olarak, yepyeni ve moda uygun abiye elbiseleri sizler için sergilemeye devam edeceğiz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.