Özel günleriniz için tercih edebileceğiniz 2016 abiye elbise modelleri arasında renk tonu ve detayları ile dikkat çeken Altın Rengi Abiye Elbiseler diğer bir adıyla gold abiye modelleri daha çekici ve etkileyici görünmek isteyen bayanlar için ideal abiye modelleri arasında yer alıyor. Altın rengi abiye elbiseler her mekan da dikkat çekici ve şık bir tarza sahip. Altın Rengi Abiye Elbiseler ile davetler de tüm gözleri üzerinize çevirebilirsiniz. Abiye elbiseler arasında son derece şık ve bir o kadar dikkat çekici olan gold rengi abiye elbiseler, çeşitli taş ve işleme detayları ile daha hareketli hale geliyor.

Altın Rengi Abiye Elbiseler

İddalı renkleri tercih ediyorsanız, gold rengi abiye elbiseler sizin için doğru seçimler arasında yer alabilir, hatta birde esmerseniz tam size göre bir renk gold. Çekici, iddalı ve feminen bir tarza sahip olan altın rengi ile hangi mekanda olursanız olun fark edilmemeniz mümkün değildir. Altın rengi abiye elbise seçimlerinizde gözlerinizi daha fazla ön plana çıkaracak olan kahverengi göz makyajını kesinlikle atlamayın, doğal bir görünüm için saçlarınızı açık bırakabilir veya dağınık topuz modelleri tercih edebilirsiniz. Katılacağınız geceye ve mekana göre bir çok farklı tarzda altın rengi abiye modeli seçebilirsiniz, uzun yada kısa, pul ve taş işlemeli yada iki renk şeklinde birbirinden estetik bir çok farklı alternatif model bulabilirsiniz.

Altın Rengi Abiye Elbiseler

Kalabalık gecelerde tüm dikkatleri üzerinizde toplaya bileceğiniz sırt dekolteli gold rengi abiyeler açık veya kapalı mekanlar da giyebileceğiniz şık parçalar arasında yer almaktadır. Tarzınıza ve zevkinize göre abiye elbiseye hareket kazandıran farklı detayları tercih edebilirsiniz. Örneğin; mini gold renkli abiye modelleri için ince altın rengi kemerler çok şık ve dikkat çekici Aksesuarlar olarak kullanabilir. Abiye elbise modellerinde altın rengini siyah yada beyaz üzerine farklı işleme ve desen olarak da tercih edebilir ve bu sefer altın rengi topuklular ve altın rengi aksesuarlar ile yine bu iddalı rengi ön plana çıkarabilirsiniz. Sizde her davette gözlerin üzerinizde olmasından yanaysanız altın rengi abiye modellerinden şaşmamalısınız…

Altın Rengi Abiye Elbiseler

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.