Abiyefon’un başarı hikayesini siz değerli müşterilerimize bugün de firmamızı tanıtalım istedik. Biz kimiz ? Kısaca biraz kendimizden bahsedelim sizlere… 2003 yılında kurulmuş ve moda markanın ismiyle ünlenmiş abiye mağazasıdır. Aradan geçen yarım yüzyılı aşkın heyecanlı ve müşteri memnuniyetiyle tam not almış ve bir süre sonra bugün itibari ile Abiyefon lider giyim sitesi olarak birçok Türkiye genelinde ismini duyurmuş ve kurumsal bir firma olarak ülkemizin dev bir markası haline gelmiştir. Online aracılığıyla, Abiye-fondan sipariş verenler abiyelerin’ izin nereden geldiğini hiç merak ettiniz mi ? Küçük bir yolculuğa çıkalım. Abiyefo’nun başarı hikayesi..!!

Abiyefon’un diğer adı fark & farktır.

Denizlide ikametgah etmektedir. Denizli’de ilk ve tek olmak üzere hiç bir yerde şubesi bulunmamaktadır.  Vermiş olduğunuz siparişler. Yeni açılacak olan diğer kurumumuzdan çıkmaktadır.  Abiyefon ailesi gün geçtikçe dahada büyümekte ,35 çalışan personeli bulunmaktadır. Güler yüzlü personelleriyle siz değerli müşterilerimize istediğiniz ürünlerde yardımcı olarak işlerinizi kolaylaştırmış oluyoruz. Öncü kalite ve felsefemizden hiç bir şekilde taviz vermeden en iyi şekilde geleceğe yönelik elemanlar yetiştirmek ve eğitilmektedir. Siz nerede olursanız olun. Abiyefon her yerde..Müşterisine  son noktaya kadar hizmet veriyor. Gerek yurt içi ve yurt dışı konusun da lider giyim sitesi , müşteri temsilcileri aracılığıyla sizlere cevap veriyor.

Online alışverişlerinde, genelde müşterilerin çoğununda sıkıntı duydukları alanlardan biride, giyim alışverişlerinde çoğunlukla ya bedenime tam gelmezse sorusu. Ürünler fotoğrafta yada modellerin üzerinde görüldüğü gibi bedeninize uymaya bilir. Peki bu durum da ne yapılması gerekiyor ? Yapmanız gereken müşteri temsilcimize göğüs,basen ölçünüzü vermeniz yeterli olacaktır. Beden ölçünüzün bir beden üzerini söylemenizde yeterlidir. Kalıplarımızın çoğu dar kesimlidir. Hiç bir yerde bulamayacağınız abiyelerin çoğunu bulabilir. Hayel ettiğiniz elbiseyle karşılaşa bilirsiniz. Burası çıkmaz sokak değil. Abiyefon ayrıcalığı. Tanı, keşfet ve yolculuğa başla. İçini ısıtacak birbirinden şık abiyelere bakmaktan vazgeçemeyeceksiniz. Beğendiğin ürünleri bir tıkla senin olsun .. Abiyefonun bir başarı hikayesinin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Sizler de abiyefon ailesiyle bu yolda yürümeye varmısınız. Başarıya giden bu yolda anahtar sizlerin elinde haydi abiyefon ailesiyle tanışma vakti geç kalmadan dünyanın abiyesini keşfetme zamanı.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.