Abiyefon’dan Büyüleyici Özel Gün Önerileri. Abiye elbiseler her kadının hayatının belli bir döneminde ihtiyaç duyduğu ve gardırobunda mutlaka bulundurması gereken bir elbise modelidir. Özel günlerde kullanılan abiye elbise modelleri moda dünyasında her geçen gün çeşitlenirken seçim yapmak da bir o kadar zorlaşıyor. Gideceğiniz mekâna ve kendi stilinize göre seçtiğiniz doğru abiye modeli ile harika görünebilirsiniz. İşte kendi nişan, söz ya da isteme töreninizde, sevdiğiniz birinin düğününde ya da şık bir davette giyebileceğiniz abiye modelleri hakkında birkaç dipnot…

Özel Davetler İçin Abiye Modelleri

Özel orgnizasyonlarda her kadın şüphesiz ki çok güzel görünmek ister. Bu güzellik zaman zaman uzun abiye modelleri ile yakalanırken, bazı kadınlar için ise kalem abiye modelleri veya mini elbiseler ile yakalanır.

Uzun Abiye Elbise Modelleri

Abiye düşünüldüğünde akla ilk olarak uzun elbise modelleri gelir. Çünkü uzun abiyeler daha ağır ve şık bir görünüm kazandırır diye bilinir. Uzun abiyeler arasında tercih edebileceğiniz, balık formlu, şifon ya da düz kesimli modeller vücudunuzu son derece güzel ve olduğundan çekici gösterebilir. Özellikle son yıllarda moda olan uzun abiye modelleri arasında uzun kollu, halter yakalı ve balık formlu elbiseler yer alıyor.

Kısa Abiye Elbise Modelleri

Rahat olmayı seven bayanlarımızın tercih edebileceği kısa abiyeler de elbette şık görünmenizi sağlayacaktır. Özellikle ilkbahar ya da yaz aylarında katılacağınız etkinlikler için ideal olan kısa abiye elbiseler farklı modelleriyle tarzınıza hitap edebilir. Kısa abiye modelleri arasında en trend detaylar, püskül etekler, düşük omuzlular ve a kesim etekli modellerdir diyebiliriz. Kısa abiyelerde en önemli kısım ayakkabı seçimidir. Elbisenizle uyumlu ve göz alıcı bir ayakkabı seçerek kombininizi daha da şık hale getirebilirsiniz.

Kalem Abiye Elbise Modelleri

Kalem eteklerle başlayan bu moda akımı kalem elbiseler ile devam ediyor. Şık midi abiye modeli arayanlar için ideal olan bu modeller sizi hem asil hem de elegan gösterecektir. Her mevsimde rahatlıkla giyebileceğiniz kalem abiyeler, şık stilettolar ve topuz saç modeliyle harika bir uyum yakalıyor. Kalem abiye elbise modelleri arasında en popüler detaylar ise tül detayı ve göğüs dekoltesi.

Dantel Abiye Elbise Modelleri

Gelelim özel günlerin yıldız kumaşı olan dantel kumaşa… Dantel kumaş abiye elbise modellerinde çok sık kullanılıyor. Farklı ve romantik bir tarza sahip olmak isteyenler bayanlar için bu kumaş türü mükemmel bir tercih oluyor. Özellikle uzun dantel kollara sahip elbise modelleri son derece çekici ve şık bir görünüm yaratmak için birebir. Boydan boya dantel ile kaplanan elbise modelleri de son dönem moda dünyasında bir hayli popüler abiye modelleri arasında yerini aldı. Kendi nişan töreniniz ya da isteme töreninizde bu tarz bir elbise modelini tercih ederek hem sade hem de şık bir görünüm sergileyebilirsiniz.

Straplez Abiye Elbise Modelleri

Abiye dünyasındaki popülerliğini hiçbir zaman kaybetmeyen ve farklı detaylarla trend olmaya devam eden straplez abiye modelleri de birçok kadının en beğendiği abiye elbise modelleri arasında yer alıyor. Straplez abiye modelleri arasında en popüler olanları şöyle sıralayabiliriz. Uzun, kısa ya da yırtmaç detaylı straplez elbiseler. Straplez abiye modellerini hem kendi özel gününüzde hem de sevdiklerinizin özel günlerinde tercih edebilirsiniz. Straplez modellerde saç modeli olarak ay kuyruğu ve topuz en trend seçimler arasında yer almaktadır.

Eğer bunlarla da yetinmeyip, daha fazla abiye modelleri hakkında fikir almak istiyorsanız, Abiyefon.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.