Abiyefon 2015 ile bu sene bize hem rahat hem de tarz olmayı vadediyor.Mükemmel bir yaz koleksiyonuna hazır mısınız?

  
Bu seneki koleksiyon tam bana göre, niye mi? Yazın o sıcağında şık giyinmeyi bir yana bırakıp tamamen rahat edeceğim, hafif ve serin kumaşlar tercih ediyorum. O yüzden, genelde belirli renklerde rahatlıkta ürünler buluyorum. İpek kumaş abiye elbiseler yaz akşamları için ideal bir seçim olurken, gündüz eğlenceleri için rahat kesim tulum modelleri tercih ediyorum.

Benim gibi yazın sıcağında modayı unutan kaç kişiyiz?

Size güzel haber, yazın ortasında bile, o sıcakta, tarz ve rahat giyinmeye ne dersiniz? Abiyefon 2015 koleksiyonu ile birçok şey değişmiş gibi görünüyor.

1)Desenleri ve özel üretim olmaları bir harika.

2) Koleksiyondaki renkler inanılmaz, soft ve klas!

Bu yaz tamamen benim yazım olacak sanırım! İpek, krep kumaşlar, goblen ve damsk kumaşların tercih edildiği koleksiyonda dökümlü elbiselerde yazın vazgeçilmez listesinde olacaklar, şüphe yok! Abiyefon 2015 sezonunda hem gösterişli hem de çabasız şık oluşunu seviyorum. Çok rahat ve özellikle de topuklu ayakkabılarla çok güzel görünüyor. Bu koleksiyon hem gündüzleri güneş altında vakit geçirirken hem de gece partilerinde ve düğünlerde kullanmak için çok uygun” sizce de öyle değil mi?

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.