Abiye’de Sezon Sonu İndirimlerini Kaçırmayın. Bilindiği üzere sezon sonu indirimlerinden yararlanmak her bayanı mutlu etmektedir. Genelde bayanlar eğer önceden istediği bir şeyi alamıyorsa kesinlikle sezon sonu indirimlerinden faydalanmak için gün sayar.  İndirimlerde ki heyecanı siz bayanlarla paylaşmak bizleri de heyecanlandırıyor. Birbirinden şık, gösterişli ve modern elbiselere uygulanan indirimler son derece şaşırtıcı olmakla kalmayıp biz alışveriş tutkunu bayanları zevkli bir alışverişe sürüklüyor.

Abiyefon ailesi olarak her bayanın zevkine bedenine hitap eden ürün yelpazemiz ve harika kampanyalarımız sezon sonuna kadar devam edecek. Siz de şıklığınızdan ve cebinizden ödün vermeyerek davetlerde boy gösterebilirsiniz. Ön plana çıkmak ve sonbaharın zarafeti ile gözler önünde olmak sizce de kulağa çok heyecan verici gelmiyor mu?  Evet, bize de öyle geliyor o zaman gecenin şıklığı için doğru bir adrestesiniz. Bir abiye elbise ile sezon sonunda nasıl ya da kaç farklı kombin yaratabilirsiniz? Mesela gelmiş geçmiş tüm sezonlarda olduğu gibi 2018 ‘in moda trendleri arasında da olan balık abiye elbiseler sonbaharın müthiş renkleri arasında olan kahve ve toprak tonları ile bezendi. Tabi ki siz öğrencilerimizi de unutmadık mezuniyet için ne alsam, nasıl bir model alsam diye düşünmeye son veriyoruz.

Abiyefon ailesi olarak her yaş gurubuna hitap eden mini etek kısmı tül göğüs bölgesinde çiçek işlemeler olan ve daha fazla ürün yelpazesi ile mezuniyet elbiselerimizi birbirinden şık sezon sonu indirimleri ile süsledik. Davet ve mezuniyette Işıltınızı devam ettirecek indirimli abiyeler arasında önü kısa arkası uzun şifon kumaş detaylı modeller ile gösterişli tarzınızı bir adım öne çıkartabilirsiniz.

Üst kısmı taş detaylara bezenmiş alt kısmı şifon ve tül kumaşlarla ön plana çıkmış tek omuz prenses modellerimizi altın rengi platform topuk ve portföy çanta ile kombin yaparak gecenin prensesi olabilirsiniz. Birbirinden şık yırtmaçlı dantel ve taş detaylı modellerimiz de prenses modelimize eşlik ediyor. Siz ince ve zarif bayanlarımız için şahane olan özel tasarım ürünlerimiz de oldukça göz kamaştırıyor.

Evet, artık elbiseleriniz bir adım kadar yakın sezon sonu indirimlerinden yararlanmak için neyi bekliyorsunuz! durmayın bir tıkla istediğiniz renk model kapınızda olsun. Yorulmadan rahatça alışverişin ve indirimlerin tadını çıkartabilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.