En çok, en rahatına düşkünler sever tulum modellerini. En şık olması gereken günde bile rahatından vazgeçmeyenler için biçilmiş kaftandır adeta abiye tulum.

Untitled-2
Son zamanların trendi haline gelen abiye tulum modelleri, abiye elbise modellerini hiç aratmıyor. Gerek şık detayları gerek özel kesimleri ile göz kamaştıracağınız abiye tulum modelleri ile çok konuşulacaksınız.
Abiyefon abiye tulum modelleri koleksiyonunda siyah, kırmızı, saks mavi gibi şık renklerin hakimiyeti varken, gold detaylar dikkatlerden kaçmıyor. Kemer ya da broş olarak tamamlayıcı aksesuarlara sıklıkla rastlıyoruz.
En göze çarpan özelliklerden biri de transparan detaylar, şık tasarımları fark yaratacağınız ayrıntılar ile gecenin en şık, üstelik en rahat bayanı olacaksınız.
Abartısız olarak tercih edeceğiniz saç ve makyaj da, seçtiğiniz ayakkabı da çok önemli aman dikkatli olun. Seçtiğniz abiye tulum modelini sadeliğiniz ile taçlandırın.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.