terziKoleksiyonumuzdaki her abiye elbise dünya standartları ölçüsündeki vücutlara göre dikilmekte, seçtiğiniz her abiye modeli sizin vücudunuza dikilmiş gibi tam olarak bedeninize oturmayabilir 🙁 örneğin askılarından biraz kısaltılması gerekebilir, boyundan biraz daha alınabilir ya da beden daralması ve beden genişlemesi yapılması gerekebilir.

Abiye tadilatı konusunda öncelikle iyi bir terziye ihtiyacınız var. Terzinin titiz bir işçilik ile çalışması gerekmekte, çünkü abiyelerde kullanılan kumaşlar oldukça hassas ve aynı zamanda özel kumaşlar, üstelik güpür ve dantel detayı olan abiye modellerinden tercih ettiyseniz tadilat konusunda tereddüte düşmeniz normal ancak bedeninizde pot duran kısımları onartmanız gerekiyor. Bunun için hiç endişelenmenize gerek yok. Ufak bir tadilat abiye terzileri için kesinle bir sorun olmayacaktır.

Eğer abiye dar geliyorsa arkasına tıpkı bazı gelinlik modellerinde olduğu gibi prit attırabilirsiniz. Resimde de örneklendirildiği gibi terzinizden böyle bir tadilat talep edebilirsiniz.

 

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.