Özel bir davet, düğün ya da parti için, geniş bir yelpazedeki abiye ayakkabılar arasından seçim yapmak zor olabilir. En doğru ayakkabıyı seçmek için ipuçları karşınızda!
Gösterişli bir abiye ayakkabı istiyorsanız, ilk kural oldukça basit; elbisenizi göz yormayacak kesimlerden ve kumaşlardan tercih edin. Eğer ışıltılı ve payetli bir elbiseniz varsa, o zaman ayakkabınızın olabildiğince sade detaylara sahip olmasına özen gösterin. Elbisenizin kumaşı ve tasarımı giyeceğiniz ayakkabının detaylarını belirler. Herhangi bir ayakkabı seçiminde olduğu gibi, abiye ayakkabı modelinin rengi de kıyafetinizle uyumlu olmalı. Aynı tonlar, tamamlayıcı tonlar ya da zıt tonlar. Uyumunu sağlamak, zevkinize ve tarzınıza kalmış. Renk seçiminin modeli kadar önemli olduğunu unutmayın.

abiye ayaka
Siyah
Siyah ayakkabı en kolay ve en iyi seçimlerden biridir. Pastel ve bazı toprak tonları dışında neredeyse bütün renklerle uyumlu bir şekilde giyilebilen siyahı, farklı abiye elbiselerinizle de rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. O yüzden en az bir tane konforlu siyah abiye ayakkabı gardrobunuzda olmalı.

Gümüş
Gümüş renk, beyazlar ve pastel tonları ile harika bir uyum yaratır. Siyah ve gri elbiselere hareket katmak için de gümüşü deneyebilirsiniz. Eğer elbisenin detayları lame tonlarını barındırıyorsa ilk tercihiniz gümüş rengi abiye ayakkabı olmalı…

Altın tonları
Koyu toprak tonları ile tercih edildiğinde ışıltılı ve göz alıcı bir görünüm sağlayan altın tonlarını, daha dikkat çekici, cesur bir görünüm yaratmak için siyah elbise ile kullanabilirsiniz. Portföy çantanız ile rahatlıkla kombinleme şansı olan gold rengi iddialı bayanların vazgeçilmezi olarak yerini alırken, lacivert, nar çiçeği ve fuşyanın gold ile mükemmel uyumunu görmezden gelmeyin…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.