Kadın Her Bedenle Güzeldir. Elbise, basit bir giysiden çok, modern ve zarif kadının kimliğidir. Bu nedenle, bir kadının elbisesini seçmesi ve bedenine tam olarak uyduğundan emin olması şarttır. Tüm görüşler her kadının siluetine göre ideal olarak seçilen modeller sunduğunu da kabul ediyor ancak, ilk olarak kendinizi ve bedeninizi severek içinde rahat hissettiğiniz karakteriniz ile bütünleşen modeller tercih edebilirsiniz mesela abiye elbise seçimlerinde vücudumuzun şekli çok önemli bir etkiye sahiptir. 

Kişisel beden gelişimi için zekice bir yöntemle beden tipine göre giyinmeyi her kadın bilmelidir. Mesela, armut vücut şeklinde iseniz ve muhteşem bir görünüm elde etmek için aynı zamanda vücudun tüm kusurlarını gizleyen A formunda tasarlanmış çizgili bir abiye seçmek daha doğru bir seçim olacaktır. Armut tipinin tam aksine omuzdan eteğe kadar büyüleyici bir vücut hatlarına sahipseniz straplez modeller genellikle daha çekici bir etki yaratır uzun bacaklarınız ve küçük bedeniniz varsa, mini gece elbisesi her zaman iyi bir seçimdir.

Diğer birçok elbise gibi abiye de tüm morfolojileri hesaba katar. Çok yönlüdür ve siluetine bakılmaksızın her kadının mükemmel ve sansasyonel bir görünüme sahip olmasını sağlar. Eğer kilolu bir kadınsanız; abiyede büyük beden olarak sizi zarif ve hoş gösterecek olan model detayları dekoltesi ölçülü ve tek renk olmasıdır. Daha özgün ve tarz abiyeler seçmek isterseniz kaliteli ve içinde kendinizi özgür hissedeceğiniz tarzda kumaşları tercih edebilirsiniz. Düz kesimli, dar, geniş ve uzun modelde, kısa veya önü kısa arkası uzun modelleri mutlaka denemelisiniz. Günümüzün moda tasarımcıları, tüm yuvarlak hatlı kadınların mutluluğu için gittikçe daha fazla abiye elbiseler tasarlamaktadırlar bu nedenle kendinizi siyahların içine hapsetmeden tüm renklerde ruhunuza hitap eden tasarımlara yönelebilir, sıra dışı aksesuarlar, çantalar, saç modelleri ve ayakkabılar ile uyumu yakalayıp kalıcı ve göz alıcı bir etki bırakarak katılacağınız partiyi sallayabilirsiniz.

Son olarak hangi bedende olursanız olun ruhunuza hitap eden size siz olma fırsatını veren şıklığı ve zarafeti www.abiyefon.com ile yakalayın. Unutmayın her kadın her bedenle güzeldir.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.