Bayanların vazgeçemediği abiye modelleri ile birbirinden değişik tasarımlar bu sezon damga vuracak. 2016 sezonu bayanların en çok sevdiği tasarımlarından bir tanesi de Çizgili Abiye Modelleridir. Genel olarak siyah ve beyaz renklerin hakimiyeti altında olan bu elbise modelleri bu sezon bayanları şık ve çekici göstermiştir. İncesi, kalını, dikeyi ve yatayı ile bu sezon tüm çizgilere açık olun. Klasik siyah-beyaz çizgiler ise hâlâ popülerliklerini koruyorlar.

Çizgili Abiye Modelleri

Siyah beyaz çizgiler birçok abiye elbise üzerinde kullanılmaktadır ve muhteşem bir görüntü ortaya çıkarmaktadır. Bu sezon siyah ve beyaz çizgileri abiyelerde sık sık kullanıldığına şahit olacağız. Karşımıza çıkan bu çizgili abiye modellerinden bir adet alarak mutlaka denemeliyiz. Bir adet diyorum ama alışverişi seven bayanlar bununla yetinmeyebilir tabii ki. Beğenilen Çizgili Abiye Modelleri günlük yaşantımızda giyebileceğimiz gibi düğünlerde, mezuniyet gecelerinde ya da akşamları katılacağımız bir davet gecesinde tercih edebiliriz. Çizgili abiye elbise modellerine şöyle bir göz attığımızda straplez ve sade bir görünüme sahip olduğunu keşfettik. Abiye elbiselerde ise daha çok saten ve krep kumaşlara rastlıyoruz ve diz üstü modeller çok ilgi çekiyor. Bunun yanı sıra uzun modellerde siyah ve beyaz şeritlerin hoş görüntüsü bütün dikkatleri üzerine çekiyor.

Çizgili Abiye Modelleri

Çizgili Abiye Modelleri tercih eden bayanların kombin açısından çeşitli aksesuarlar kullanmalarını önerebilirim. Bunlar takı veya diğer aksesuarlar olabilir. Deri ayakkabıların çizgili elbise modelleri altında çok dikkat çekici olduğunu söylemeliyim. Aynı zamanda deri çantalar da çok güzel bir kombin oluşturma aksesuarı çizgili elbise modelleri için çok uygun olabilir. Elbise detaylı olduğu için aksesuarlarınızı daha sade seçmenizde fayda var. Böylece karmaşık görüntüden kurtulup sadece büyüleyici bir görünüme kavuşacaksınız. Zayıf bayanlar için enine doğru olan kalın çizgili elbise modellerini öneririz. Biraz daha kilolu bayanlara da tam tersi boyuna doğru çizgili olan abiye elbiseleri öneririz. Bu çizgilerin bayanları olduğundan kilolu ya da zayıf gösterme gibi bir özelliği vardır ki bunu siz bayanlar zaten bilirsiniz. Biz yine de uyaralım dedik ve görevimizi yaptık. Sizin için en doğru seçimlerle tekrar birlikte olmaya devam edeceğiz. Bizi takip etmeyi bırakmayın…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.