Yıllarınızı Taçlandırın

Mezuniyet, insan hayatındaki en önemli anlardandır. Yıllar boyunca dirsek çürütülen, zaman geçirilen, kitaplar okunan, notlar tutulan, aşık olunan, nefret edilen, gülünen, ağlanan, sevinilen, üzülünen, başarılı ya da başarısız olunan ve sonuç olarak hayatta büyük yer tutan ve tüm yaşam boyunca unutulmayacak bir dönemin sonu; hüzün verici olduğu kadar heyecan vericidir. Her ne kadar sayılan bu güzelliklerin sonu olsa da, insan hayatında yeni bir dönemin başlangıcı olur mezuniyetler. Bu heyecanın bir parçası da mezuniyet törenleri ve baloları olur. Herkes, unutulmayacak bu yılları güzellikle taçlandırmak ister.

Mezuniyet elbise seçimi yaparken birçok kıstas ve seçenek vardır. O dönemin modasına göre yapılan tercihlerin yanında, favori renkler, vücut ölçüleri, organizasyon mekanı gibi ölçütler seçimlerde büyük rol oynar. Bunun yanında, mezuniyet abiye seçimi yapılırken en önemli kıskas, bambaşka bir şeydir: Pişti olmamak!

Mezuniyet elbisesi arayışınıza öncelikle vücudunuzu analiz ederek, onu tanıyarak başlayın. Vücudunuzu doğru analiz etmediğinizde, ortaya memnun olmayacağınız sonuçlar çıkabilir. Vüdunuza uygun tarzı ve elbiseyi seçmelisiniz. Bunu yerine getirdikten sonra, günün modasını takip ederek seçimlerinizi yapabilirsiniz.

Bu yıl mezuniyet elbiselerinde uzun ve derin yırtmaçlı modeller bir hayli revaçta. Düzgün bacaklara sahip kadınlar için bu tarz bir elbise -taşlar, işlemeler olmadan dahi- iddialı bir görüntü sağlayabilir. Saks mavisi ise bu senenin favori rengi.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.