Abiyefon 2016 yılbaşı kıyafetleri özel abiye koleksiyonunu sabırsızlıkla bekleyere müjde 2016 yılına hoş geldin demek için sayılı günler kaldı, muhtemelen yeni yıl  planlar yapılmaya başlandı.

2016 yılbaşı kıyafetleri

Nerede kutlanacağı hazırlıklar için çok önemli;

Her mekanda kutlamnın farklı tadı oluyor;

Dışarıda arkadaşlar ile kutlamak;

En eğlenceli olanlardan biri party tadında sevdiklerimiz ile birlikte geçirilen zaman kadar  güzel bişey var mı? Özellikle konsept belirleyerek daha keyifli bir hale getirmek mümkün. Örneğin; herkesin kırmızı siyah giyinmesi ya da herkesin maske takması gibi biraz daha hareketlendirebilrsiniz. Müzik, dans ve bol kahkahalı geçireceğiniz yıl başının ertesi, sabaha kadar dans etmenin verdiği yorgunluğu atlatmaya çalışmak ile geçireceğinizi unutmayın! Bunun için çantanıza alka-seltser atmanızı öneririm 🙂

2016 yılbaşı kıyafetleri

  • Kıyafet önerisi: Şık topuklu stilletolar ile kolaylıkla kombinleyebileceğiniz mini elbiseler, pul payetler detaylara sahip önü kısa arkası uzun asimetrik kesim elbiseler, kırmızı, siyah ya da gece mavisi ışıldayan kumaşlar ya da kadife elbiselerden oluşan 2016 yılbaşı kıyafetleri bu geceye çok yakışacak 
  • Kimler tercih eder: Enerji dolu, gece hayatına bayılanlar, dans etmeyi sevenler, genç ya da kendini genç hissedenler, günlerdir yoğun tempoda çalışıp yorgunluğunu eğlenerek çıkarmayı başaranlar, nispeten ekonomik durumu daha iyi olanlar….

2016 yılbaşı kıyafetleri

 

Şık bir hazırlık yaparak evde kutlmak;

Böyle bir party ile yeni yıla girecekler için hazırlıklar biraz daha önceden başlıyor. Kabiliyetli maharetli insanlar ve özellikle yaratıcılık ve daha fazla özen isteyen parti tercih edenlerden iseniz; masanız çok önemli davetlilerin hepsini ağırlayabileceğiniz büyük bir yemek masası, şık yemek takımları, özel kadehler ve servis gereçleri, içi doldurulmuş bir hindi ve garnitürler vs.

2016 yılbaşı kıyafetleri

  • Kıyafet önerisi: Abiyefon 2016 yılbaşı kıyafetleri seçenekleri arasından size uygun olacak model şık ve rahat elbiseler, kalem etek, dar paça klasik pantolon ve şifon bluzlar olacak. Organizasyonu kendiniz düzenlediğiniz için şıklığın yanında rahat olmanız da çok önemli.
  • Kimler tecih eder: Partiyi birlikte hazırlayabilecek samimi arkadaş grupları, özellikle eşleri ile birlikte iyi vakit geçirmeyi başarabilenler, marifetli ve yaratıcılık yönlerini kullanabilen bayanlar, mekanlardaki menülere o gece nomalden ve gereğinden fazla ücret ödemek istemeyenler…(Bilindiği gibi o gece aşırı pahalı oluyor.)

2016 yılbaşı kıyafetleri

 

 

Devam edecek…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.