Tesettürlü hanımların beğenisine sunduğumuz yeni sezon elbise modelleri görenlerin gözlerini kamaştırıyor. Tesettürlü hanımlar için özel olarak tasarlanan elbiseler, zarif ve özenle çalışılmış modeller sayesinde adeta birer sanat eseri. Aslında tesettürlü bayanlar için tasarlanan bu şık tesettür abiye elbiseler, tüm hanımlara hitap edecek kadar iddialı ve elegant. Dolayısıyla yeni sezon abiye  elbiseler tüm hanımların beğenisini toplamaya aday gözüküyor.
Untitled-1
Tesettürlü bayanlarımız için tesettür abiye elbise alternatiflerimiz sürekli artıyor. Tez düzelikten çıkan abiye modellerimizi tesettürlü bayanlarımız için sergilemeye devam ediyoruz. Bugün size asil bir tesettür abiye elbise tanıtmak istiyorum.
Biz kadınların pırıltılı, ışıltılı kıyafetler her dönem ilgimizi çekmiştir. Özellikle de abiye elbise ve daha klasik kıyafetlerde ışıltı olsun isteriz. Daha özel olan bu tarz kıyafetleri daha gösterişli kılan da ışıltılı detayları olur. Bu abiye elbisede ki üst taraftaki ışıltılarıy göz kamaştırmaya hazır olun.
Üstü parlak ve adeta bir ceket imajı sergileyen bu abiye elbiseyle göz kamaştırmaya hazır olun. Etek kısmının düz ve siyah inişi de fazla risk almanıza engel olacak.
Şık siyah bir eşarpla kombinleyerek ve şık güzel bir abiye çantayla tamamlayarak kusursuz bir görüntü sergileyebilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.