Sezona bomba gibi giren Abiyefon fark yaratan abiye modelleri ile çok konuşturuyor. Güpür ve tül zerafetinin siyah abiye elbise ile bütünleşerek oluşturduğu hava, en özel gecenizde tüm dikkatleri üzerinizde toplayacak.

‘Sadelikten vazgeçmem ama tarzımdan ödün vermem’ diyenlerden iseniz modeldeki siyah abiye elbise tam sizlik. Abiye elbise üzerindeki şık detaylar ile göz kamaştıracağınız bir abiye modeli.

Mezuniyet elbiseleri arasında da kendine yer bulan siyah abiye elbise; asaletli bayanların gece elbisesi olarak mutlaka dolabında bulunması gereken türden. Kemer kısmında kullanılan güpür detayı sayesinde olduğunuzdan uzun görüneceksiniz. Derin yırtmacı da iddalı duruşunuzu sergileyecek.
blog

 

Abiye elbise için biraz hareket düşünüyorsanız aykırı renkte ayakkabı ve çanta ile kombinlemelisiniz. Ya da hiç renk katmadan ‘olduğunuz gibi’ imajınızı hiç bozmayarak tarzınızı yansıtmanız mümkün…

Abiyefon abiye modelleri mezuniyet elbiseleri, nişan elbiseleri gibi kategorileriyle seçim yapmanızı kolaylaştırıyor.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.