Saç aksesuarsız. Hiç gelin mi olurmuş. Bütün gelinler farklı ve muhteşem görünmek isterler. Gelinliğinizle harika görünebileceğiniz gibi gelinlik saç aksesuarları ile de farklı görünebilirsiniz. Gelinlik ne kadar önemli ise kullanacağınız aksesuarlarda o kadar önemlidir, size bütünlük ve farkındalık kazandırır. Saçın, makyajın, aksesuarın ne kadar uyumluysa gelinliğinizle bir o kadar ön planda olursunuz. Abiyefonun yepyeni  birbirinden şık takı ve saç aksesuarlarıyla düğünleriniz daha havalı ve heyecanlı geçecek, düğününüzde zirvenizi doruklara kadar taşımaya ne dersiniz? Ne demiştik! Saç aksesuarsız gelin olmaz.

Sizlere Önerilerimiz Olacak!!

  • Kır düğünlerine çok yakışan saç aksesuarları ,çiçekli saç aksesuarları dır. Büyük çiçekli olmayan ve abartılı çiçekler takılmadan konseptinize uyum sağlayacaktır. Uyumlu bir öneri olarak da, gelin buketinizle aynı çiçeklerden oluşan bir taç yaptırıp kullanmanız size bütünlük kazandırır. Aynı zamanda bu ketinizin içindeki çiçekleren saçlarınızın aralarına da serpiştire bilirsiniz.
  •  taşlı saç tokaları,alına kadar düşen taşlı saç aksesuarları oldukça iddalı ve narin görünüm kazandıracak sizlere.
  • Taçlı ve boncuklu gelin taçları ile prensese dönüşme zamanı. Bu modeller genellikle topuzlarda kullanılmayan aksesuarlardır. Hem önden hem de arkadan saçınızın harika görünmesine neden olur. Aynı zamanda romanlardaki prensesliği değilde, gerçek prensesliği  yaşamış olacaksınız.
  • İnci taçlarını merak eden gelin adaylarına sesleniyoruz. Muhakkak denemelisiniz. İnci her zaman asaleti hemde masumiyeti simgeler o yüzden tamda gelin adayları için uygun aksesuarlardır.
  • Yeni yeni ortaya çıkmaya hazırlanan dantel taçlar,genellikle duvak takmak istemeyen gelinleri hitap ediyor. Dantel taç takmak isteyen gelin adayları gelinliklerini diktiriyorlar  ise veya  gelinliklerin den  artan parçalar ile gelinlinizin danteline uyumlu saç aksesuarları yatıra bilirsiniz
  • Saç aksesuarınız çiçekten ise eğer  bilekten bağlamalı olacak şekilde gelin buketinizle aynı çiçeklerden bileklik yaptırabilirsiniz.

Saç aksesuarlarını, gelin prenses tacı yapalım. Ancak taç dediğimizde aklınıza gelen o eski yüksek taç modellerini  gelmesin unutun. Çünkü artık onların yerini alan çok güzel saç aksesuarı da denilen parçalar var.  İnciden parlak taşlara kadar pek çok çeşidi bulunan bu aksesuarları tercih edebilirsiniz. Son dönemin bir diğer trendi ise gelin telleri… Retro akımlarının etkisinden mi bilinmez ama annelerimizin gelin telleri şimdi duvaklarda yeniden hayat buluyor. Sizde farklı bir stil için bu güzel romantik detaya bir şans verebilirsiniz.

 

 

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.