2016 Abiye kış modasında vazgeçilmez olan kadife abiye modelleri, en göz alıcı modelleri ile stoklarımızdaki yerini aldı. Abiye modelleri arasından abiye seçerken kadife abiye seçmeliyim çünkü ; çarpıcı ve göz alıcı olmayı seviyorum. Eski yıllarda kadife kraliyet ve saray kumaşlarının en gözdesi olarak bilinir ve herkes tarafından rağbet görürdü. Bu sezonda da eski şık günlerini aratmayarak güzel renkleri ve parlak dokusuyla bayanların tüm kıyafetlerini sararak ilgi odağı olmayı başardı.

yilbasi-kiyafeti1
Bordo: Kadife kumaşa en çok yakışan renkler arasındadır.

 

Renkleriyle bayanları büyüleyecek kadar muhteşem koleksiyonlar hazırlanırken ; bordo, mor, siyah, zümrüt yeşili ve kırmızı renkler kullanılarak dikkat çekiyor. Kadife abiyelere tül detaylarıda eklenerek daha zengin ve modern bir görünüme kavuşturuluyor. Bu sayede günün en popüleri sizsiniz. Birçok bayanın ilk tercihi olmayı  başaran kadife abiye modelleri özellikle kış sezonunda uzun abiyeler arasından şık tasarımı ile sıyrılarak  fark yaratmanıza olanak sağlıyor. Kadife modellerde hem tesettürlü bayanlar için hemde açık bayanalar için uygun modellerin bulunabilmesi mümkün!

kadife-abiye-modelleri

Abiyefonkadife abiye elbise kolesiyonunda tül detayları ile kadifenin şıklığına ve zerafetine esrarengiz bir hava katarak dikkat çekmekte. Transparan detaylar ile şıklığınıza şıklık katın.

Gecenin en şık baynı olmak için seçeceğiniz abiye modeli, beden olarak vücudunuzu sarmalı ve model detayları ile kusurlarınızı kapatmalı. (Örneğin; geniş omuzlu bir bayansanız staplez ya da ince askılı bir model seçmemelisiniz.) Birbirinden şık kadife abiye elbisenin bulunduğu koleksiyonumuz arasından hangisini seçeceğinize karar veremeyeceğiniz harika modeller mevcut, bunlar arasından bir an evvel seçiminizi yapmalısınız. Yılbaşı gecesi için de alternatif bir seçenek olan kadife, geceye damganızı vurmanızı sağlayacak:)

kadife-abiye-modelelriKadife abiye modellerini ağır ve gösterişli aksesuarlar ve takılar ile kombinleyebilirsiniz. Bu form kumaşlara en çok yakışan yakut, zümrüt ve swarovski taşlardan oluşan göşterişli küpeler, bordo ve yeşil taşlara bezenmiş ihtişamlı kolyeler ya da zarif bir bileklik şıklığınızın tamamlayıcısı olacak. Bunun yanında aykırı tarzını vurgulamak isteyenlerden iseniz uzun kadife eldivenler ile stilinizi yansıtabilirsiniz. Gecenin en şık bayanı olmaya hazır mısın?

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.