Gece Elbisesi Seçimi

abGece dışarı çıkmayı sevenlerdenseniz gece elbisesine gardrobunuzda yer açın. Aksesuarlarla bütünleştirerek gece elbisesi giyin ve eğlence dünyasına merhaba deyin. Gecenin ilerleyen saatlerinde herkes dağılmışken, siz derli toplu ve zarif görünümünüzle dikkat çekebilirsiniz. Bakımlı kadınların en büyük avantajı her daim güzel görünebilmeleridir.

Gece Elbisesi

Gece kıyafetleri genellikle abiye kıyafetlerdir. Eğer bir arkadaşınızın doğum günü partisine katılacaksanız çok iddialı bir elbise seçmek yerine daha sade ve şık bir elbise seçebilirsiniz. Seçtiğiniz elbiseyi güzel bir çanta ve ayakkabıyla kombinledikten sonra en sevdiğiniz aksesuarlarınızı da takıp geceye hazır olabilirsiniz. Kış aylarında şapkalar, eldivenler ve trençkotlar çok moda.

Abiye

Dışarı çıkarken hava durumuna uygun olarak şık bir mont ve şapka tercih edebilirsiniz. Deri eldivenler de elleri çok zarif gösterdiğinden tercih edilebilir. Elbise veya etek tercih ettiğinizde opak çorap giymelisiniz. Opak çorap parlamadığından maat bir görünüme sahiptir. Bu mat görüntüyü ruj tercihinizde de tercih edip, tarzınızı yansıtabilirsiniz. Parlatıcılı rujlar yaşınızı büyük gösterecektir. Bunun yerine pastel tonlarda ve parlamayan bir ruj seçerek dudak kontürünüzü ön plana çıkarabilirsiniz.

2 Yorumlar

  • Gönderildi 23 Temmuz 2015 17:07
    by hilal

    omuzları taşlı siyah elbisenın arkadan resimleri var mı elinizde ve ne kadar öğrenbılır mıyım fıyatını??

  • Gönderildi 26 Temmuz 2015 19:06
    by abiyefon

    http://www.abiyefon.com adresinden tüm modelleri inceleyebilirsiniz 🙂

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.