Büyük beden abiye giyen bayanlarımız genelde tek düze, klasik abiye elbiseler tercih etmek zorunda olduğu günler çok geride kaldı. Artık büyük beden çeşitleri, gün geçtikçe çoğaldığından, klasik abiye elbiseler seçmek zorunda değilsiniz. Bugün size bunu ispatlayacak bir abiye elbise tanıtmak istiyorum.

b.beden
48 bedene kadar bulunan bu büyük beden abiyenin içinde, çekici ve hoş görüneceksiniz. Böyle bir abiye seçerek, kendinizle ne kadar barışık olduğunuzu ispatlayın.
Üstü tül ayrıntısı size daha göz alıcı bir görünüm kazandıracak. Boncuk ayrıntıları ise abiye elbisenizi bulunduğunuz ortamda farklı kılacak.
Diğer renkleri de tercih edebilleceğiniz gibi, saks rengini seçerek cesaretinizi ortaya koyun. Lame boncukları için lame portföy çanta ve lame abiye ayakkabı ile kombininizi tamamlayın. Tek dikkat edilmesi gereken nokta, aksesuarlar. Çok ağır aksesuarlar seçmekten kaçının. Gösterişli bir abiye elbiseniz olacak, aksesuar ve makyaj seçimini hafif ve soft renklerle tamamlayın.
‘Büyük beden abiye giyen bayanlar siyah giyer’ düşüncesini ortadan kaldırın. Kendine güvenen bayanlar, istediği her rengi giyer ve dik duruşuyla da herkesin odak noktası olur.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.