Abiyefon yeni sezon abiye modelleri beden sorununu ortadan kaldırıyor. Büyük beden abiye giyen bayanlar artık istedikleri modeli rahatlılıkla bulabilecekler. Üstelik istedikleri renkte….
Sezonun kışkırtıcı rengi fuşya 36-48 beden seçenekleri ile yeni sezon abiye modelleri arasındaki yerini aldı. Şık tasarımı ile göz kamaştıracağınız bu abiye elbise, sırt dekoltesi ile dikkat çekiyor.

lk
Zarif detaylari sayesinde fark yaratacaksınız. Dekoltenin altındaki espirili fiyonk, cici bir görüntü sergilemenizi sağlarken aynı zamanda modern bir duruş yaratacak.
Her bedendeki bayanların tercih edebileceği, kibar ayrıntılara sahip olan fuşya abiye elbise fiyatı cep yakmayacak türden. Özel tasarım abiye elbise ile geceye damganızı vurmamak imkansız… Adeta hem idaalı, hem çıtır olmak isteyenlere özel tasarlanmış olan özel tasarım abiye elbise tüm dikkatlerin sizde toplanmasını sağlayacak.
Büyük beden abiye elbise arayanlar, Abiyefon ‘un büyük beden abiye kolleksiyonu incelemeden kesinlikle karar vermeyin….

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.