Her annenin hayalidir evladının mürvetini görmek. Bin bir zorluklarla büyüttüğü çocuğu, bir gün ruh eşini bulur ve yuvadan uçmaya hazırlanır. Artık üzerinize düşen, onun en mutlu gününde yanında olmak ve o günün en iyi şekilde geçmesi için elinizden geleni yapmaktır.
Anne olarak size de çok büyük görev düşüyor tabi. Öncelikle çok şık olarak, hem anne hem de kayınvalide olmanın verdiği sorumlulukla, asil bir görüntü sergilemeniz gerekiyor. Ağır ve kendinden emin bir kıyafet seçmelisiniz. Koyu renkler tercih etmelisiniz. Renkli giymeyi seviyorsanız da kırmızıyı tercih etmek yerine, bordo kullanabilirsiniz. Açık renkte ısrarcı olacaksınız da, beyaz ve ya krem yerine somon rengini tercih edebilirsiniz.
İşte size fikir olabilecek bir abiye elbise
awrsedtfgy
Uzun ve ağır bir abiye olarak tam bir anne abiyesi. Sırtındaki tül, şal ayrıntısı, abiyeyi daha bir asil gösteriyor. Büyük beden seçenekleriyle de sizin için çok şık bir tercih olacak. Anneliğinizi ve kayınvalideliğinizi gösterin, o gecenin en şıklarından biri olarak.
Abiyefon ailesi olarak, sizin için sergilediğimiz modelleri görmeden karar vermeyin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.