Modern ve cool yorumuyla son yılların yükselen trendi abiye tulum modelleri, şıklığın vazgeçilmezleri arasında yerini almayı başardı.
kırmızı tulum
Abiyefon İlkbahar-Yaz 2015 tulum koleksiyonunda iddalı renkler, minimal kesimler, derin sırt dekolteleri ile günün her anına ayak uydurabilen alternatifleri ön planda sunuyor.. Renkli maskülen abiye tulumların bahar ışıltısına ayak uyduracağı koleksiyonda yaz sıcaklarının tamamlayıcısı olarak karşımıza çıkıyor.
Her şeyin yenilendiği ve geliştiği moda dünyasında abiye tulum modelleri frak yaratıyor ve şimdiden bir çok bayanın gardrobundaki yerini aldı. İddialı ve farklı tarzları denemekten hoşlanan hanımların tercih ettiği abiye tulum; organizasyon, davet ya da şık bir gece için farklı bir alternatif haline gelerek dikkatleri toplayıp göz kamaştırıyor.
Şarap rengi, saks ve siyah tonlardan vazgeçemeyen feminen kadın tarzını yakalayabilmek için yapmanız gereken tek şey Abiyefon’un abiye tulum koleksiyonuna göz atmak.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.