Her bayanın olmazsa olmazı olan çantalar abiye seçiminde de bir o kadar önemlidir. Bu sezonun en trend abiye çanta modelleri arasında simli, taşlı ve kroko modeller bulunmaktadır. Kullandığımız çantalar giydiğimiz abiyeye göre değişiklik gösterir. Düğün, davet gibi organizasyonlarda tercih edilen abiye çantalar simli ve taşlı olurken, nikah, sünnet gibi organizasyonlar da ise tercihler daha sade portföy çantalar yönünde olabilir. Bayanlara hitap eden hem modern hem de şık abiye çanta modelleri bulmak artık oldukça kolay. Portföy Abiye Çanta alırken abiyenize ve ayakkabınıza uyum sağlayacak oldukça modern bir çanta seçerek gecenizi şık ve rahat bir şekilde geçirebilirsiniz. Dilediğiniz renk ve modeli abiyefon’ da en uygun fiyat ile bulabilirsiniz. Özel davetlerde seçeceğiniz şık ve modern abiye çantalar ile şıklığınızı tamamlayacak farklı kombinler yaratabilirsiniz.

V402-rugan

Portföy Abiye Çanta seçiminde bulunurken abiyenizin ve ayakkabınızın tarzı önemli bir etkendir. Eğer abiyeniz sade, düz ise detaylı ve albenisi olan bir abiye çanta seçiminde bulunabilirsiniz ki bu da sizin kombininizi en şık şekilde tamamlayacak tercih olacaktır. Eğer abiyeniz detaylı ve dikkat çekici ise abiye çanta ve ayakkabı seçiminiz oldukça sade olmalı ki hem abiyeniz geri planda kalmasın hem de göz yorucu bir kombin olmasın. Bir de şu var ki söylemeden geçemeyeceğim yıllardır süre gelen değişmez bir kural olarak görülen ayakkabı ve çantam aynı renk olmalı düşüncesi; bu düşünceyi artık kafamızdan atmalıyız. Hem bizi yoran aynı tonlarda ayakkabı çanta bulamadım düşüncesinden hem de bu gereksiz takıntıdan kurtulmuş olacağız. Bir de zıtlıkların uyumunu yakalamayı deneyip farklılıklara açık olmalıyız. Mesela somon bir üründe siyah ayakkabı kullanabilir elimize de bej renk bir çanta alabiliriz. Renk uyumu sağlamakta zorlanmak yerine kendinizi iyi hissedeceğiniz kombinler yaratabilirsiniz.

V460

Birkaç sezondur değişmeyen çantalar;

Birkaç sezondur aynı şekilde değişmeyen çanta trendlerin de bu sezon yeni yorumlara ve farklı bakış açılarına yer verilmiş. Bu sezonun abiye çanta modellerin de renkli ürünlerden daha çok metalik renkler altın gümüş gibi detay ve renkler bolca kullanılmış. Siz de kendi tarzınıza ve zevkinize uygun en şık en farklı abiye çanta modelleri için www.abiyefon.com internet adresimizi muhakkak ziyaret etmelisiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.