Takı bir abiye elbisenin en önemli aksesuarı, süsüdür. Giyeceğiniz abiye elbiseler rengiyle, dekoltesinin boyuyla veya giyeceğiniz mekanla ilgili olarak kullanacağınız takı da farklı olmalıdır. Abiye elbisenize hakim tonlar genelde kırmızı ise takacağınız yakut veya pırlantalarla abiye elbisenizi süsleyebilirsiniz.

abiye-elbise-takı-ve-aksesuar-modelleri

Elbette ki, gerçek yakut veya pırlanta kullanmak zorunda değilsiniz. Neredeyse birebir gerçeğine benzeyen, gerçek olamayan ama gerçek kadar etkileyici pırlantalara sahip olmanız oldukça kolay olacaktır.
Makyaj kullanımı esnasında tavsiye edilen kontrast uyumu, takılar için daha esnektir. Beyaz bir kıyafete kırmızı bir takı kullanabileceğiniz gibi beyaz bir pırlanta da kullanabilirsiniz. Bu daha çok sizin kişisel beğeninizle ilgilidir.
Takınızın giydiğiniz abiye elbisenin dekoltesi ile ölçüşüyor olması çok önemlidir. Örneğin boğaz kısmı kapalı olan bir abiye elbisede kolye kullanmanız pek önerilmez. Böyle bir durumda abiye elbisenizi bir çift küpeyle tamamlanmanız daha hoş bir görünüm sağlayacaktır. Derin bir dekolteye sahip bir abiye elbise giyiyorsanız “V” şeklindeki uzun bir kolye oldukça şık bir uyum içerisinde olacaktır. Elbette ki takı sadece küpe veya kolyeyle sınırlı değildir. Sadece bir çift bilezikle de şık bir görünüm sağlamanız mümkün.
Takı seçiminde oldukça seçici olmanızı öneriyoruz. Herkesin beğenisini kazanmış olsa bile sizin beğenmediğiniz ya da içinize sinmeyen gösterişli yüzüklerden büyük taşlı kolyelerden uzak durmanızı tavsiye ediyoruz.
Boynunuzun zarifliğini ön plana çıkarmak için şık ve zarif bir kolye seçebilirsiniz. Taşın rengini seçerken kıyafetinizle olan uyumunu detaylı bir şekilde düşünmelisiniz. Kırmızı bir abiye elbiseniz varsa asla yeşil veya yeşil paletinden bir renkte takı kullanmamanızı tavsiye ederim. Siyah bir abiye elbise için pırlanta ya da zümrüt takılar uygun olacaktır.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.